Vlasy ako víla a úsmev od ucha k uchu: Charlotte má 6 rokov

Vlasy ako víla a
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2021-05-03 11:35:00 |

Koncom apríla oslávil tretie narodeniny princ Louis a túto nedeľu si užila oslavu jeho staršia sestrička, princezná Charlotte.

Stalo sa už tradíciou, že manželka britského princa Williama, vojvodkyňa Kate Middletonová,ako vášnivá amatérska fotografka zverejňuje pri príležitosti narodenín ich potomkov fotky z vlastnej dielne. Narodeniny pravnúčat sú určite príjemnou príležitosťou prísť na iné myšlienky aj pre kráľovnú Alžbetu II., ktorá sa v apríli po vyše sedemdesiat rokov trvajúcom manželstve navždy rozlúčila s princom Philipom.

Čerstvá šesťročná slečna, ktorá sa narodila 2. mája 2015, je štvrtou v poradí na britský trón. Na najnovšej fotke má na sebe modré šaty s ružovými kvetmi a ružovými gombíkmi. Je vidno, že na pozornosť je zvyknutá a rada sa predvádza. Mamine sa do fotoaparátu usmieva s absolútnou ľahkosťou a prirodzenosťou. Mnohých prekvapili jej dlhé vlasy. I keď obvykle pripravuje Kate fotky s predstihom, táto vznikla v sobotu vo vidieckom sídle rodiny Anmer Hall v Norfolku vo východnom Anglicku.

Rodičia Charlotte, William a Kate, majú prelom apríla a mája každoročne riadne pestrý. Po narodeninách najmladšieho Louisa 23. apríla si pripomínajú výročie ich sobáša, ktorý sa uskutočnil 29. apríla 2011 a hneď začiatkom mája prichádza na rad Charlotte. Najstarší syn páru, princ George, ich nechá trochu vydýchnuť, jeho narodeniny oslavujú v lete, 22. júla. O tom, že pre sympatický pár je rodina najdôležitejšia, svedčí aj video, ktoré zverejnili pri príležitosti desiatich rokov prežitých v manželstve. Prioritou sú práve deti, ktoré sa snažia vychovávať čo najprirodzenejšie. 

Princezná Charlotte je jedinou dcérou Williama a Kate. Na rozdiel od staršieho brata Georga je to riadna nezbednica, ktorá si záujem o svoju osobu naplno užíva. Miluje tanec a rada si vymýšľa rôzne módne kreácie. Narodila sa 2. mája 2015 v Londýne.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia