William zverejnil dojímavú fotku princa Philipa s malým Georgom

William zverejnil dojímavú fotku
Ilustračné foto Ilustračné foto
2021-04-12 19:28:00 |

Najstarší vnuk princa Philipa, ktorý zomrel dva mesiace pred stými narodeninami, je veľmi vďačný, že jeho tri deti mali to šťastie a mohli tráviť so svojim pradedkom čas.

Smrť manžela britskej kráľovnej Alžbety II., aj keď už mal požehnaný vek, veľmi zasiahol nielen kráľovskú rodinu, ale hold mu vzdáva aj množstvo Britov. Mnohí ho milovali pre jeho drsný humor a neformálne spôsoby. 

"Storočie života môjho starého otca bolo definované službou - jeho krajine a Spoločenstvu národov, jeho manželke a kráľovnej a našej rodine.

Mám šťastie, že som nemal len jeho príklad, ktorým by ma viedol, ale aj jeho trvalú prítomnosť v mojom dospelom živote - v dobrých aj najťažších dňoch. Vždy budem vďačný za to, že moja žena (vojvodkyňa Kate) mala to šťastie a poznala ho veľa rokov, a za láskavosť, ktorú jej prejavoval. Nikdy nebudem brať ako samozrejmosť špeciálne spomienky, ktoré vždy budú mať moje deti na to, ako ich pradedo vozil v jeho koči a mohli sa presvedčiť o jeho nákazlivom zmysle pre dobrodružstvo i o jeho šibalskom zmysle pre humor!

Môj starý otec bol mimoriadny človek a súčasť mimoriadnej generácie. S Catherine budeme pokračovať v tom, čo by chcel a budeme podporovať kráľovnú v nasledujúcich rokoch. Bude mi chýbať môj dedko, ale viem, že by chcel, aby sme pokračovali v našej práci," napísal princ William na instagramovom účte a pripojil doteraz nezverejnenú fotku princa Philipa s jeho najstarším synom Georgom na spomínanom koči.

Na pohrebe princa Philipa, ktorý zomrel v piatok dva mesiace pred stými narodeninami, sa zúčastní aj Williamov brat, princ Harry, ktorý sa vzdal kráľovských povinností a s manželkou Meghan Markle a synom Archiem sa odsťahovali do USA. Harry pricestoval do Veľkej Británie už včera. Meghan, ktorá je v pokročilom štádiu tehotenstva, ho na odporúčanie lekárov nesprevádza. I keď vzťahy medzi bratmi sú napäté, v sobotu na pohrebe by mali kráčať bok po boku. Rovnako, ako kráčali bok po boku na pohrebe ich zosnulej mamy, Lady Diany. Hovorí sa, že to bol práve princ Philip, ktorý ich povzbudzoval a v pohrebnom sprievode sa k nim pridal. Aj vďaka nemu túto najsmutnejšiu cestu v živote zvládli.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia