Otec si prvýkrát oholil fúzy: Reakciu jeho dvojčiat musíte vidieť!

Otec si prvýkrát oholil
Ilustračné foto
Zdroj: YouTube.com
2021-04-03 17:30:00 |

Roztomilý pohľad sa naskytol na bábätká, ktoré zostali v šoku po tom, ako zbadali svojho oholeného ocka.

Veselý okamih u dvoch bábätiek valcuje internet a baví verejnosť. Dvojičky nikdy nevideli svojho otca Jonathana Normoyleho bez ochlpenia na tvári, ako sa uvádza na mirror.co.uk. O to väčšie prekvapenie zažili, keď sa im ukázal bez fúzov. Pocity z nového vzhľadu ich otca boli jasné!

Svojím vzhľadom rozplače dievčatko

Video, ktoré koluje na internete, začína tým, ako jedno z dievčatiek začne hľadieť na svojho otca, ktorý sa pozerá na ňu a jej malú sestričku. Hoci na chvíľu upúta pozornosť oboch bábätiek, jedno z nich sa zrazu pozrie na osobu, ktorá to celé natáčala, akoby u nej hľadala istotu, či ide o otca. Dvojičky, ktoré zjavne nie sú v pohode, sa ich novo oholený otec snaží upokojiť. Jedno z nich dokonca začne plakať! Keď Jonathan natiahne ruky, aby utíšil dievčatko, jej malá sestra dá cez ňu ruku, akoby ju chcela ochrániť.

Na oteckovi je vidno, ako sa baví, keď sa snaží presvedčiť svoje deti, že je všetko v poriadku, a že je ich otcom. V titulku k videu uviedol: „Oholil som sa prvýkrát po nejakom čase, no mojim dievčatám sa to nepáčilo.“

Koniec dobrý, všetko dobré

Virálne video bolo po zdieľaní na sociálnych sieťach zobrazené viac ako 9-miliónkrát. Našťastie sa všetko dobre skončilo. O niekoľko dní neskôr totiž Jonathan zdieľal ďalšie video s jedným z jeho detí, ako mu spokojne sedí na pleciach. Vo videu má už väčšie strnisko na brade.

 

Na video reagovalo množstvo ľudí. Zatiaľ čo jedna žena zavtipkovala, „heej, druhé dvojča povedalo, neopováž sa dotknúť môjho dvojčaťa, ty podvodník,“ druhá uviedla, ako sú deti chytré, keďže jedno z nich sa pozrelo na mamu, aby mu pomohla, keďže ju vníma ako osobu, ktorú ho ochráni.

 

YouTube.com
Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia