Úžasný trik mamy 16 detí, ako ich nakŕmiť a nemať kopu riadu

Úžasný trik mamy 16
Ilustračné foto
2021-03-11 07:30:00 |

Mama šestnástich detí prezradila šikovný spôsob, ako nakŕmiť svoje deti bez použitia tanierov a tým aj zašpinenia. Ušetrí tak čas i peniaze!

Pre mnohých je mať viac ako dve deti nepredstaviteľné. Nájdu sa však aj takí, ktorým ich neprekáža ani 16. Ako napríklad manželom Jeni Bonellovej a  Rayovi, rodičom deviatich chlapcov a siedmich dievčat.

Pochvaľujú si ho aj ostatní rodičia

Jeni a Ray sú jednou z najväčších austrálskych rodín. Svoj hektický rodinný život často zdieľajú na sociálnych sieťach, ako sa píše na thescotishsun.co.uk. Jeni, ktorej deti sú vo veku od päť do 30 rokov, zdieľala na Instagrame fotografiu, na ktorej jej ratolesti sedia na podlahe. Jeni im dala na zem papier, na ktorom porozkladala hranolčeky a do stredu vložila misku s omáčkou. Deti, ktoré sedia okolo papiera s hranolčekmi, si tak môžu brať jedlo, čo im hrdlo ráči. Jednoduché, ale účinné!

 

Mama tak nemusí umývať viac ako tucet tanierov! Jeni zdieľala svoj trik na sociálnej sieti a označila ho jasne a výstižne: „Obed!!!!!!!!!!!!“ Následne dodala, že len kŕmi svoje deti. Jej príspevok vyvolal búrku diskusií. Mnoho ľudí chválilo jej trik a nestačili sa čudovať, že ide o jednoduchý a zároveň účinný spôsob. Na internete sa objavili reakcie ako „Najlepší obed vôbec“, „Toto sú najlepšie obedy počas prázdnin. Naše deti to milujú, užite si to,“ alebo „Žiadny lepší obed neexistuje. Toto je obľúbený víkendový obed v našom dome.“

Koľko utráca na potraviny?

Okrem rýchlych jedál Jeni pre svoju rodinu často pripravuje klasické varené večere, pričom  pravidelne zásobuje verejnosť svojimi videami, kde hovorí o svojich trikoch pri nakupovaní potravín. Prezradila aj to, že týždenne jej mnohopočetná rodina spotrebuje 36 litrov mlieka spolu so 72 vajcami, 30 kuracími stehnami, tuctom bochníkov chleba a 24 rožkami. Jeni sa priznala, že ju ľudia naokolo odcudzujú kvôli tomu, koľko peňazí minie na jedlo. Prezradila totiž, že týždenne utráca neuveriteľných 232 libier za potraviny pre svoju rodinu.

 

 

Funguje bez problémov

Jeni a Ray majú 16 detí - Jesseho, Brooke, Claire, Natalie, Karla, Samuela, Camerona, Sabriny, Tima, Brandona, Evy, Natea, Rachel, Erica, Damiana a Katelyn. Mnohopočetná rodinka má svoj vlastný Youtube kanál, kde mamička pravidelne informuje o fungovaní rodiny. Nachádzajú sa tu tiež videá, ako  nakupuje bežné veci počas koronakrízy. Rodinka je známa svojím nastaveným systémom, ktorý dodržiava a vďaka ktorému veľká rodina funguje bez problémov.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia