Archie už nebude sám: Meghan a princ Harry oznámili šťastnú novinu

Archie už nebude sám:
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2021-02-16 00:30:00 |

Valentínsku nedeľu si vybrali vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu za deň, kedy oznámili svetu šťastnú novinku. Meghan nosí pod srdcom bábätko.

I keď po tom, ako opustili kráľovskú rodinu a usadili sa v Kalifornii v USA, komunikujú s médiami málo, tentokrát urobili výnimku. "Môžeme potvrdiť, že z Archieho bude veľký brat. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú šťastní, že čakajú svoje druhé dieťa," uviedol ich hovorca.

Pár zverejnil čiernobielu romantickú fotku, na ktorej sa Harry opiera v sede o strom a hladká po vlasoch Meghan, ktorá na ňom leží. Takto oznámili svetu, že Archie, ktorý v máji oslávi druhé narodeniny, sa dočká sestričky alebo bračeka.  Autorom snímky je priateľ Harryho a Meghan, forograf Misan Harriman. Termín pôrodu známy nie je, no Meghan sa už črtá bruško. Po tom, ako vlani v júli prišli o bábätko na začiatku tehotenstva, si  dali so zverejnením šťastnej novinky načas.

 

 

Misan Harriman, zverejnil na svojom Twitteri príspevok, v ktorom uviedol: „Meg, bol som na tvojej svadbe, aby som bol svedkom začiatku tohto milostného príbehu a, priateľka moja, je mi cťou, že som mohol zachytiť to, ako rastie. Gratulujem vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu k tejto radostnej správe!“

Prečo oznámili prírastok práve 14- februára?

Dátum si pravdepodobne nevybrali náhodou. Kráľovský redaktor Omida Scobie pripomína, presne v tento deň pred 37 rokmi oznámili oficiálne princezná Diana a princ Charles, že čakajú druhé dieťa – princa Harryho. Na svojom Twitteri zdieľal titulku novín zo 14. 2. 1984.

 

 

Gratulácie sa do Ameriky niesli aj z Buckinghamského paláca i keď vzťahy sú stále napäté.  Ako uviedol hovorca Buckinghamského paláca, kráľovná, vojvoda z Edinburghu, princ z Walesu a zvyšok kráľovskej rodiny „sú šťastní a prajú im veľa šťastia“.

Kráľovská rodina sa rozrastá

Oznámenie o očakávaní bábätka prichádza iba päť dní po tom, čo kráľovská rodina oslávila príchod prvého dieťaťa princeznej Eugenie. Tá má synčeka. Eugenia je mladšou dcérou princa Andrewa a vojvodkyne Z Yorku Sarah.  

Druhé dieťa Harryho a Meghan bude 10. alebo 11. pravnukom kráľovnej Alžbety II. a vojvodu z Edinburghu Filipa podľa toho, či príde na svet pred alebo po dieťati Zary Tindallovej (najstaršia vnučka britskej kráľovnej). Tá očakáva prírastok tiež v tomto roku.

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia