Pozrite sa na mihalnice tohto dievčatka: Vyzerá ako bábika

Pozrite sa na mihalnice
Ilustračné foto
Zdroj: katieeelynn14/Instagram
2021-02-15 00:30:00 |

V detstve som mala kamarátku, ktorá mala neskutočne dlhé mihalnice. Všetci jej ich obdivovali, no ona sa hanbila za to, že vyzerá ako „ruská bábika“. A to sa jej nepáčilo.

Dnes je už kamarátka dávno dospelá a mihalnice nerieši. Vždy sa však smejeme, že kým my ostatné dievčatá sme robili všetko pre to, aby sme si tie naše maskarou aspoň trochu zvýraznili a predĺžili, ona sa svoje snažila strihať. Vraj jej zavadzali pod okuliarmi a potili sa jej. I keď už dávno nie je dievčatkom, na zvýraznenie očí žiadnu maskaru doteraz nepotrebuje a stále púta pohľady.

Krásavica určite vyrastie aj z dcérky Katie Norton z USA, ktorá sa pochválila jej dlhými mihalnicami. Ľuďom sa nechce veriť, že sú skutočné.

 

Jej mama musela dokázať, že sú naozaj prirodzené. Na videu na TikToku jej ich počas spánku pretiera vatovým tampónom a ukazuje, že sa nič neodlepilo a je čistý. „Moje dieťa nemá na sebe žiadny mejkap, sérum, umelé mihalnice, očné linky alebo maskaru... sú to jej skutočné mihalnice,“ napísala. I keď podľa nej je úplne zrejmé, že naozaj sú pravé, reagovala tak na komentáre, že chcela byť zaujímavá a dlhé mihalnice dcérke nejakým spôsobom „vyrobila“.

 

@madelynsmomma

Reply to @user637751132


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia