Zarastený muž, ktorý porodil: Najlepšie rozhodnutie v živote

Zarastený muž, ktorý porodil:
Ilustračné foto
2021-01-04 00:30:00 |

Nezvyčajný transgender pár, Danna Sultana a Esteban Landrau, sa už pol roka tešia z dieťatka. Nebolo by na tom nič až tak zvláštne, keby bábätko nepriviedol na svet muž!

Začiatkom minuloročného leta sa v médiách objavila informácia, že kolumbijská transgender modelka Danna Sultana sa onedlho stane mamou. Potomka však nenosila pod srdcom ona, ale jej partner Esteban.

I keď žijeme v modernom svete, kde je možné kadečo, napríklad adoptovať si desaťročia zmrazené embryo, predsa len vidieť zarasteného muža s tehotenským bruchom, nie je bežné. Ako je to možné? Celkom jednoducho. Kým Danna bola v minulosti mužom, jej životný partner Esteban zase ženou. Obaja prešli transformáciou pohlavia, no Estebanove reprodukčné orgány zostali zachované a tak môžu mať spoločné potomstvo.

Dieťatko menom Ariel sa narodilo v júli a partneri pridávajú na svoje instagramové účty sladké fotky s drobčekom ako na bežiacom páse. Esteban sa s fanúšikmi podelil aj o svoju cestu k získaniu svojej predtehotenskej postavy, ktorá bola naozaj riadne vypracovaná. Vďaka poctivému cvičeniu ju má po polroku opäť naspäť a namiesto tehotenského bruška ukazuje opäť vysekané tehličky.

Danna Sultana na svojej osobnej webovej stránke samu seba označuje ako herečku, modelku a transmatku. Narodila sa v kolumbijskom Medelline v roku 1984. Pre jej rozhodnutie stať sa trans-ženou priatelia a rodina nemali pochopenie. To našla až u Estebana. Stretnutie s ním považuje za osudové.  Nepoznala ho ako ženu, spoznala ho až v mužskom tele a šialene sa doňho zamilovala. „Som trans-žena, môj priateľ je trans-muž, náhodou sme sa stretli a od tej chvíle sme vedeli, že sme tu jeden pre druhého,“ opísala. Ešte pred tým, než oznámila tehotenstvo, svojich fanúšikov informovala, že chcú založiť rodinu a keďže majú možnosť urobiť to prirodzene, i keď je to ťažká cesta, rozhodli sa ísť do toho.

Danna a Esteban, ktorý pochádza z Portorika, majú svojich fanúšikov po celom svete. Po pol roku spoločného života s dieťatkom sú ešte viac presvedčení o tom, že urobili to najlepšie rozhodnutie v živote a nie je vylúčené, že ich rodina sa ešte rozrastie.  

 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia