Nemohli mať deti a keď sa s tým zmierili, zrazu toto!

Nemohli mať deti a
Ilustračné foto
2020-11-11 09:00:00 |

Whitley Coxey (27) vždy túžila po bábätku. Po neúspešnom snažení vyhľadali s manželom aj odbornú pomoc, ale ani tak im nebolo dopriate. Nevzdali to však!

Párov, ktorým sa nedarí počať dieťa, je mnoho. Tí, ktorí si podobnou cestou ako Whitley s manželom Jarodom prešli, určite dokážu ich pocity pochopiť. „Každý mesiac som bola sklamaná čím ďalej tým viac a závidela som každej žene s kočíkom alebo tehotenským bruškom," spomína Whitley, ktorej sa nijako nedarilo otehotnieť. Po mesiacoch neúspešných pokusov si uvedomila, že i keď vždy potrebovala mať všetko naplánované, tentokrát to jednoducho nejde, píše lovewhatmatters.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Whitley Coxey (@whitley_coxey),

Po návšteve reprodukčnej kliniky, ktorá neprieniesla žiadne odpovede, nasledujúce dva roky Whitley užila nespočetné množstvo tabletiek, absolvovala veľa procedúr, nechala si odobrať krv viackrát, ako si kedy pamätala, no nič z toho nefungovalo. „Bola som zdrvená. Mala som pocit, že som sklamala Jaroda. Vedela som, ako veľmi chce deti ... a jednu vec, ktorú chcel viac ako čokoľvek na svete, som mu dať nemohla,“ spomína.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Whitley Coxey (@whitley_coxey),

Po desiatke márnych pokusov sa manželia rozhodli pre adopciu. „Išlo to vlastne celkom rýchlo. Rodine sme oznámili, že sa chystáme adoptovať novorodenca a končíme s urputným snažením." Blízki priatelia aj rodičia vstrebali túto informáciu celkom rýchlo, čo ich ale veľmi prekvapilo, bola správa, ktorú im Whitley oznámila na ďalšom rodinnom stretnutí. Pár dní po schválení adopcie sa totiž stal zázrak. Na tehotenskom teste sa Whitley ukázali dve čiarky! „Čakáme prvé dieťa, ale budeme štyria!" povedala im. Chlapec, ktorého nosila pod srdcom, mal prísť na svet v rovnaký deň ako jeho braček, ktorého plánovali adoptovať.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Whitley Coxey (@whitley_coxey),

Manželia adopciu nezrušili a tešili sa z skorého príchodu dvoch chlapcov. „Bol to zázrak! Čakanie sa oplatilo. Niekto to takto očividne naplánoval za mňa," dodala Whitley. Spokojní manželia spolu teraz vychovávajú dvoch zdravých chlapcov, ktorí sa nakoniec síce nenarodili v ten istý deň, ale je medzi nimi iba párdňový rozdiel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Whitley Coxey (@whitley_coxey),

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Whitley Coxey (@whitley_coxey),

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia