Nemohli mať deti, teraz ich majú deväť!

Nemohli mať deti, teraz
Ilustračné foto
2020-10-20 10:00:00 |

Maxine (30) a Jake (32) z Pensylvánie túžili po deťoch, no vyzeralo to tak, že vlastných sa nedočkajú. Nakoniec sa ich túžba splnila. Nie jedenkrát, ale rovno deväťnásobne!

Po tom, ako sa pred štyrmi rokmi vzali, hneď chceli bábätko. Bohužiaľ, nedarilo sa. Ich cesta k rodičovstvu začala v júli 2017. Po krátkom uvažovaní sa rozhodli poskytnúť domov dvom deťom vo forme pestúnskej starostlivosti. Nakoniec boli z dvoch štyri, keďže išlo o biologických súrodencov. „Tak sme to nezamýšľali. Ale zdá sa, že to tak má byť. Nemôžem si predstaviť, že by som ich teraz nemala všetky štyri, aj keď sme to neplánovali,“ povedala Maxine v televíznej šou People. Tento počet detí však ešte v žiadnom prípade nebol konečný! Ako sa z bezdetného páru počas troch rokov stali rodičia deviatich detí?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maxine (@maxinelee_y),

Pol roka po tom, ako si zobrali do pestúnskej starostlivosti dnes osemročného Aidena, päťročnú Parker, štvoročného Connora a trojročnú Elliot, zostala Maxine tehotná. „Táto správa bola pre nás neuveriteľne vzrušujúca, pretože sme sa pokúšali o dieťa prostredníctvom umelého oplodnenia a pred počatím Henryho som mala za sebou dva potraty,“ vysvetlila. Tentokrát to však vyšlo a k štyrom deťom tak pribudlo ďalšie, tentokrát biologický syn Henry (2 roky).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maxine (@maxinelee_y),

Niekedy v tom čase sa dozvedeli aj to, že rodičia detí, ktoré mali v pestúnskej starostlivosti, neprejavili o nich žiadny záujem a môžu si ich adoptovať. „Cieľom pestúnskej starostlivosti je znovuzjednotenie rodiny, tak sme sa snažili chlapcov podporovať v tejto myšlienke, ale je to také ťažké, pretože sa do tých detí zamilujete,“ opísala Maxine svoje pocity.Keď im oznámili, že im zostanú, bola neuveiteľne šťastná. Na 20. december 2018, kedy si ich oficiálne aj za účasti ich biologických starých rodičov adoptovali, nikdy s Jakeom nezabudnú. Až vtedy si mohli povedať, že sú veľká rodina. Túto dôležitú chvíľu zdokumentovala Maxine aj na svojom Instagrame a napísala, že stať sa ich matkou bola „najzmysluplnejšia a najplnšia rola môjho života“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maxine (@maxinelee_y),

Keď sa už zdalo, že život nemôže byť chaotickejší, Maxine neplánovane otehotnela opäť. Keďže trpela syndrómom polycystických vaječníkov, nerátala s tým. To však nebol ten najväčší šok. Ten prišiel po oznámení, že pod srdcom nosí trojičky. Aby toho nebolo málo, o pár týždňov sa zistilo, že v brušku sú deti až štyri. „Pamätám si to tak živo. Pamätám si, že som povedala: ´Pane bože, čo keby tam bolo ďalšie dieťa?´ Akože hahaha, iba vtip. Lekárka však na mňa pozrela a povedala: ´Maxine, je tam. Je tam ďalšie dieťa´,“ smeje sa. Odborníci odporúčali znížiť počet plodov na dva, lebo išlo o rizikové tehotenstvo, no manželia s tým nesúhlasili a Maxine bola odhodlaná donosiť a porodiť všetky. Dnes sa už tešia z osemtýždňových štvorčiat Thea, Silasa, Becka a Cecilie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maxine (@maxinelee_y),

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maxine (@maxinelee_y),

 

Je to chaotické, no krásne

Maxine a Jake priznávajú, že občas je to u nich riadny „hardcore“, ale zároveň tvrdia, že už si iný život nevedia a ani nechcú predstaviť. Pre pandémiu majú všetky deti doma a musia zvládať aj dištančné vzdelávanie starších. „Vždy si hovoríme, že je to relatívne. Či už máte jedno alebo desať detí. My sme prešli z 0 na 9, takže jednoducho musíme tak fungovať,“  povedala Maxine. „Ja pochádzam z dvoch súrodencov, Maxine z troch. Takže ani jeden z nás nemá skúsenosť s veľkou rodinou a nevedeli sme, aké to bude. Ale sme tu a nejako to ide,“ dopĺňa ju Jake.

Maxine a Jake
Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia