Fanúšikovia kráľovskej rodiny jasajú: Pozrite sa na Louisa

Fanúšikovia kráľovskej rodiny jasajú:
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/kensingtonroyal
2020-10-07 19:30:00 |

Nedávna návšteva prírodovedca Davida Attenborougha (94) v Kensingtonskom paláci zanechala na všetkých dojem. Najmä na kráľovské deti.

Britský princ William a jeho manželka Kate zverejnili na svojom oficiálnom instagramovom profile rozkošné video, na ktorom ich tri deti – George (7), Charlotte (5) a Louis (2) kladú slávnemu ochrancovi prírody otázky. Je to možno po prvýkrát, čo mali fanúšikovia možnosť počuť Louisov hlások a sú nadšení. Možno sa vám to zdá pritiahnuté za vlasy, no kráľovská rodina má nielen v Británii toľko priaznivcov ako tie najznámejšie rockové hviezdy či hollywoodski herci a čokoľvek z ich súkromia sa teší obrovskému záujmu. Svedčia o tom aj komentáre pod videom, v ktorých sa ich autori priam rozplývajú nad tým, aké sú deti rozkošné a obdivujú Louisovu výslovnosť.

Čo deti zaujímalo?

Najstarší George sa prírodovedca opýtal, ktoré zviera je podľa neho najbližšie k vyhynutiu. Ako mu Attenborough odpovedal, verí, že žiadne, lebo je v silách a možnostiach ľudí to zvrátiť. Princeznú Charlotte, ktorá sa čím ďalej, tým viac podobá na mamu Kate, zase zaujímalo, či má známy popularizátor prírodných vied rád aj pavúkov. Ako inak, samozrejme, že ich miluje a pripomenul, že pavúky sú veľmi chytré.

Jednoznačne najrozkošnejší bol ale Louis, ktorý pri kladení svojej starostlivo pripravenej otázky žmolil v rukách listy a snažil sa o čo najdokonalejšiu výslovnosť. „Ktoré zvieratko máte najradšej?“ opýtal sa dôležito. Sir Attenborough mu povedal, že najradšej má opice.

Deti dostali pri nedávnej návšteve od Attenborougha aj darčeky. Najmedializovanejším bol žraločí zub pre Georga z Malty, bývalej britskej kolónie, ktorá si ho nárokovala a vznikol spor. Nakoniec však skončil dobre a vzácny pozostatok zostal v Georgových rukách.

Fotogaléria


Zdroj: Ja som zdroj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia