To musíte vidieť: Dievčatko sa snaží tváriť, že mu chutila večera

To musíte vidieť: Dievčatko
Ilustračné foto
Zdroj: Twitter
2020-09-15 00:30:00 |

Štvorročná Piper sa z minúty na minútu stala miláčikom mnohých pre svoj priam hrdinský pokus presvedčiť mamu, že jej večera bola vynikajúca.

Tak parádne by to možno nezahrala ani profesionálna herečka! Piperino odhodlanie nesklamať mamu a tváriť sa, že večera, ktorú jej naložila, je naozaj vynikajúca, chytilo internet za srdce. Celé video, ktoré rozveselená mamina zdieľala na Twitteri, trvá iba 17 sekúnd, ale stojí za to. Pri prežúvaní sa u Piper strieda výraz hovoriaci, že je to naozaj vynikajúce s tým, že sa chystá zvracať – zmes týchto pocitov vytvára komediálne zlato.

Na začiatku videa je počuť mamu Annie Wilkinsovú, ktorá sa pýta: „Aké je to?“

Piper veselo odpovedá: „Dobré,“ no v skutočnosti vidno, že ju z jedla napína. A práve pre snahu urobiť mame radosť, aj keď jej večera absolútne nechutí, si Piper mnohí zamilovali.

 

 

Prvýkrát sa video na Twitteri objavilo v apríli, no ľudia Piper tak milujú, že ho doteraz prezdieľavajú. Bolo videné viac ako sedemmiliónkrát a získalo vyše 192 000 označení Páči sa mi to.

Pôvodný príspevok Annie odhalil, že jedlo, ktoré Piper jedla, boli špagety. Ako povedala pre In The Know, Piperina reakcia ju veľmi prekvapila, lebo dovtedy špagety jedávala a chutili jej. „Robila som špagety tak, ako mnohokrát predtým, lebo všetky moje deti ich majú rady. Je to vlastne večera, ktorú všetky zjedia. Sedeli sme pri stole, jedli a ja pozerám na Piper, ktorú po každom súste naťahuje. Tak som sa rozhodla natočiť si to, lebo som sa nevedela prestať smiať nad jej rozkošným výrazom,“ odhalila Annie vznik videa. Ako dodala, aj napriek zjavnej nespokojnosti so špagetami sa Piper ani slovíčkom neposťažovala a zápasila s nimi ako o dušu. No nemilujte ju :)


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia