Pôrod vo veku 56 rokov? Táto slávna mama si to pochvaľuje

Pôrod vo veku 562020-08-01 00:30:00 |

Hviezda akčných filmových trhákov ako Rocky, Cobra, Červená Sonja či Policajt v Beverly Hills vo filmoch žiarila. No keď poslala do sveta správu o svojom tehotenstve, žiarila ešte viac.

Odvaha jej rozhodne nechýba a život s ročnou dcérkou si nemôže vynachváliť. „Cítim sa tak dobre ako ešte nikdy," odkazuje všetkým.

„Keď som sa stala mamou prvýkrát, bola som príliš mladá. Nemala som ani len tušenie, čo mám robiť. Teraz som len a len nadšená, šťastná a príjemne vzrušená. Stať sa mamou v pokročilejšom veku nie je náročné. Je to priam úžasné,“ hovorí herečka Brigitte Nielsen (57) a dodáva, že jej tehotenstvo bolo bez akýchkoľvek ťažkostí a komplikácií, hoci lekári mali veľké obavy.

Herečka sa nijako netajila tým, že o dieťa sa s manželom, ktorým je barman Mattia Dessi (40), snažila dlhé roky a podstúpili niekoľko cyklov umelého oplodnenia. Svoje tehotenstvo však až do jeho polovice úspešne tajila a nezverila sa s radostnou novinou dokonca ani blízkym. Tak veľmi sa bála, že nastanú problémy alebo o dieťa príde, že sa tešila potichu.

„Jedenásť rokov sme robili všetko pre to, aby som otehotnela. Bola to náročná a tŕnistá cesta a nikomu by som túto skúsenosť nepriala. Zďaleka nie každý to opakované sklamanie dokáže ustáť, celá situácia je psychicky vyčerpávajúca a negatívne ovplyvňuje partnerský vzťah. Našťastie sme to zvládli a v júni sa stal zázrak - narodila sa Frida,“ hovorí s odstupom času..

Frida je Brigittiným už piatym potomkom. Herečka a bývalá modelka je mamičkou ešte štyroch už dospelých synov, z ktorých najstarší Julian (34) sa jej narodil v dvadsiatich rokoch, nasledovali mladší bratia Killian (29), Douglas (25), a Raoul Meyer Jr, (23).

„Rodinka sa nám rozrastie," napísala predvlani na jar na Instagram a oznámenie tehotenstva vtedy doplnila fotkou, na ktorej už jej bolo vidno bruško. A vtedy sa strhol internetový hurikán! Niektorí fanúšikovia ju začali tvrdo kritizovať a odsudzovať za nezodpovednosť. No veľa ľudí jej vyjadrilo podporu a gratulovali jej k odvahe.

Fridu si obaja rodičia užívajú. „Veľa ľudí nám naše šťastie želá a raduje sa s nami, no nájdu sa aj takí, ktorí nám to vyčítajú. No je to len a len naša vec. Nikto nemá právo ma súdiť. Všetko je predsa o tom, čo môžete dieťaťu dať a ako veľmi ho budete milovať. Ako žena i mama sa cítim oveľa lepšie a uvoľnenejšie ako kedykoľvek predtým," tvrdí Brigitte.

„Som stará! Ale milujúca a pohodová mama,“ priznáva so spokojnosťou v tvári. Malá a rozkošná Frida je veselé a šťastné dieťa. Brigitte necíti žiadne obavy ani neistotu. Veci, ktoré ju ako mladú mamičku dokázali vydesiť alebo rozčúliť vôbec nerieši, je viac v pokoji, trpezlivejšia a vnímavejšia. Užívajú si zábavu každý deň, spoločne cestujú a občas ju malá „herečka“ sprevádza na natáčanie. „Mať dieťa pre mňa totiž neznamená, že prestanem pracovať. Hrala som dokonca ešte v ôsmom mesiaci tehotenstva. To už však mali maskéri práce nad hlavu s tým, aby dokázali šikovne skryť môj veľký pupok," priznáva s úsmevom.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia