Beštia: Po sexe s pitbulom zabila svoje dve deti

Beštia: Po sexe s
Ilustračné foto
Zdroj: Reprofoto ABC13
2020-07-14 14:30:00 |

Trest smrti, ktorý hrozí 37-ročnej Lise Snyderovej za vraždu svojich dvoch detí, jej ľudia prajú. Žena, ktorá čaká za mrežami na konečný verdikt, neprejavuje žiadne emócie.

K vražde prišlo ešte 23. septembra 2019. Lisa však nie je obvinená iba z tohto ohavného činu, ale aj zo sexu s ich pitbulom. Po zoofilných sexuálnych radovánkach, pri ktorých vyfotila psa pri orálnom sexe s ňou, poslala nechutnú snímku neznámemu mužoi na sociálnej sieti Facebook. „Pozri, tati, líže mi frn.u,“ pripísala k nej.

Osemročného syna Connera a štvorročnú dcérku Brinley potom mala obesiť práve na vodítkach ich rodinného psa. Ako sa píše v obžalobe, deti postavila na stoličky, dala im okolo krkov vodítka a bezcitne ich obesila. I keď beštia pri čítaní obžaloby neprejavila žiadne emócie, tvrdí, že vrahyňou nie je. Podľa jej slov mal Conner depresie pre šikanu v škole a chcel spáchať samovraždu. Už skôr jej vraj hovoril, že nechce zomrieť sám, preto najprv zabil sestru. Deti boli nájdené visiac v suteréne ich domu v Albany Township na vodítkach tri metre od seba.

Paramedik Eric Bubbenmoyer, jeden z prvých, ktorý dorazil po čine k domu, uviedol, že Lisa sedela na schodoch so stoickým výrazom, vôbec neplakala a neprejavovala žiadne emócie. To nikto nechápe, lebo ani vojaci, ktorí pomáhali odvážať mŕtve telá detí, sa plaču nezdržali. „Som človek," uviedol jeden z nich, keď sa ho pýtali na emócie. Ďalší členovia rodiny, ktorí prišli na súdne líčenie, tiež všetci plakali.  

Beštiálna mama naďalej trvá na tom, že za smrť svojich detí nemôže. Súd musí všetko dôkladne preskúmať, lebo aj deti vo veku 8 rokov môžu spáchať samovraždu, i keď je to zriedkavé. V Amerike sa ročne zabije  v priemere 33 detí vo veku 5 až 11 rokov. Samovraždy bývajú motivované skôr životnými okolnosťami - dysfunkciou rodiny, šikanovaním alebo sociálnym zlyhaním, než dlhodobými problémami.

Žalobkyňa Margaret McCollumová chce dokázať, že v tomto prípade určite o samovraždu nešlo. „Conner nebol schopný urobiť to sám. Nebol schopný urobiť to svojej sestre,“ vyhlásila podľa The Morning Call. Obžalovaná Lisa nemá svojho právnika, lebo naňho nemá peniaze a žiada, aby jej advokáta pridelili. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: nypost.com, Thea Washington Call

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia