Chyba manžela s kufrom odhalila jeho dvojitý život

Chyba manžela s kufrom
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-07-09 00:30:00 |

Austrálčanka Karen sa vydala pred štyrmi rokmi a myslela si, že žije v dokonalom manželstve, až kým jej náhoda neotvorila oči. Stalo sa to po ďalšej z manželových služobných ciest.

Večné Markovo cestovanie nebolo pre Karen ničím výnimočným. Vysporiadala sa s tým už v čase, keď spolu randili. Jeho práca si to jednoducho vyžadovala a s tým aj zamilovaná žena vstupovala do manželstva. Ich život bol zaliaty slnkom. Na svet prišli dvojčatá a väčšinu času trávila rodina doma v Perthe. Keď deti trochu podrástli, Mark prijal novú prácu, ktorá si podľa jeho slov vyžadovala ešte viac cestovania ako tá predchádzajúca, no bola finančne lepšie ohodnotená.

Po jednej služobnej ceste bol Mark veľmi vyčerpaný a išiel si hneď ľahnúť. Karen zostala hore, lebo potrebovala porobiť ešte niečo okolo domácnosti. Všimla si, že manžel nechal kufor, s ktorým prišiel, nedotknutý. Rozhodla sa vybaliť ho a hodiť veci z neho do práčky tak, ako to robila aj kedykoľvek predtým, uvádza Honey.

V kufri našla malý rámik s fotkou ženy vo veku okolo 30 rokov a malého chlapčeka. V prvom momente si pomyslela, že jej manžel asi omylom zobral cudzí kufor, no srdce jej priam zamrelo, keď si uvedomila, že veci v ňom sú jeho. Nechcela to riešiť s horúcou hlavou, tak ho nezobudila a ustlala si na pohovke v obývačke. Nasledujúce ráno, keď odviezla dvojičky do škôlky, ho konfrontovala a opýtala sa, prečo má v kufri rámček s tou fotkou.  „Pár sekúnd na mňa len pozeral bez toho, aby prehovoril, potom dal hlavu do dlaní a povedal iba ´Je mi to ľúto´,“ opísala chvíľu pravdy Karen. Po chvíli jej povedal, že s tou ženou mal pomer, ona otehotnela a na fotke je ich spoločný syn.

„Nedokázala som zastaviť plač a stále som sa ho pýtala, ako to mohol mne a dievčatám urobiť,“ dodala. Manžel jej povedal, že ju nikdy neprestal milovať, len sa dostal do situácie, z ktorej nevedel ako von a tak jej pomer a dieťa tajil. O chvíľu však prišla ešte väčšia „bomba“. Karen predpokladala, že jeho druhá rodina žije v jednej z krajín, ktoré navštívil počas svojich pracovných ciest. Skutočnosť však bola omnoho prozaickejšia. Ukázalo sa, že Mak necestoval do zahraničia, druhá žena so synom žila asi štyri kilometre od ich domova. Zrazu jej dávalo zmysel aj to, keď nedávno našla nejaké obálky s manželovým menom, no na inú adresu. Vtedy si naivne myslela, že niekto sa pomýlil a našťastie sa mu dostali do rúk. V skutočnosti si nechával nejakú korešpondenciu doručovať aj na adresu, kde žil so svojou druhou rodinou.

Ako Karen povedala, manželov podvod ju doviedol „do šialenosti“, vyhodila ho z domu a neskôr požiadala o rozvod. Bolo jej jasné, že skončí pri svojej druhej žene. Tá podľa neho o Karen a ich spoločných dvojčatách vedela, no on stále veril, že Karen sa o jeho druhom živote nikdy nedozvie, aj keď ho viedol len pár kilometrov od ich spoločného domova.

Karen svoj príbeh vyrozprávala ako varovanie iným ženám. Nemyslí si o sebe, že je naivná alebo príliš dôverčivá, no aj tak pri starostlivosti o deti a domácnosť nemala čas všímať si rôzne náznaky, ktoré boli k dispozícii. Až keď sa jej otvorili oči vďaka veľkej náhode, začali sa jej vynárať v mysli rôzne drobnosti, ktoré už dávno napovedali, že sa niečo deje. „Verte svojej intuícii a keď máte podozrenie, všímajte si, čo sa okolo vás deje,“ radí. Podľa nej je predsa len milosrdnejšie, keď na neveru príde žena sama, lebo má podozrenie, ako keď sa to udeje tak ako u nej. Jej sebavedomie kleslo na bod mrazu a trvalo veľmi dlho, než sa dala ako-tak dokopy. Doteraz nechápe, ako sa jej manželovi tk dlho darilo klamať jej.  

Fotogaléria


Foto: gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia