Tieto dvojičky prišli na svet predčasne a zomreli v deň, keď sa mali narodiť

Tieto dvojičky prišli na
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Facebook
2020-07-06 00:30:00 |

Po šťastných a slnkom naplnených mesiacoch tehotenstva vstúpila do jednej brazílskej rodiny čierna tma. Smútok, slzy a nárek prišli po 26 dňoch radosti.

Dvojičky Anne a Analú zomreli 23. júna. Na svet prišli o mesiac skôr. Obrovská tragédia sa odohrala v Brazílii. Dvojičky, ktoré sa narodili manželom žijúcim na severovýchode krajiny v meste Piripé zabil ich vlastný pes!.

Elaine (29) sa s manželom Regisem (32) pokúšali o založenie rodiny dlhých deväť rokov. Zdrvení príbuzní tvrdia, že štvornohý kríženec labradora a amerického líščieho psa nezniesol, že už nebol na prvom mieste. Pes bol súčasťou rodiny päť rokov a nikdy nejavil známky agresie.

Matka Elaine Novaisov pribehla do spálne, keď počula výkriky svojich bábätiek. Ale už bolo neskoro. Svoje malé milované ratolesti našla s vážnymi zraneniami na bruškách. Psa od detí hneď odtrhla a zavolala suseda, ktorý je povolaním ošetrovateľ. Obom deťom poskytol prvú pomoc predtým, ako ich previezli do nemocnice. Lekári potvrdili, že jedno z bábätiek podľahlo zraneniam okamžite, druhé utrpelo zástavu srdiečka, žiaľ nepodarilo sa im ho zachránť. 

„Až do toho nešťastného momentu bol pes poslušný a priateľský. Myslíme si, že keď stratil náklonnosť svojich majiteľov, na ktorých bol zvyknutý, mohlo to v ňom vyvolať žiarlivosť," hovoria miestni lekári.

Zúfalú mamu museli po nervovom zrútení taktiež previezť do Mestskej nemocnice Maria Pedreira Barbosa. Pôrodné asistentky opísali Elaine ako matku, ktorá počas tehotenstva preukázala „starostlivosť a zodpovednosť“. Blízki sa obávaúj, že rodičia po smrti vytúžených detí upadnú do depresií.

Polícia začala vyšetrovanie okolností smrti dvojčiat. Nie je jasné, čo vyvolalo útok psa ani čo sa s ním stalo po incidente. 

Odborníci varujú, aby ste bábätká nenechávali nikdy na na chvíľočku samo v prítomnosti psa. Nemôžete tušiť, čo sa mu honí hlavou, aj keď je to ten najpriateľskejší pes. 

 

 


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia