Módne detské trendy na toto leto: Na čo by ste nemali zabudnúť?

Módne detské trendy na
Zdroj: gettyimages.com
2020-06-27 00:30:00 |

Leto je obdobím slobody a života, ktoré je plné slnečných lúčov, čerstvého vzduchu a prechádzok. K tomu prispôsobujeme aj šatník. Nielen dospelácky, ale aj detský.

Dnešné deti sa nedajú opiť rožkom a chcú byť štýlové. Rodičom nezostáva nič iné, len sledovať módne trendy aj v detskom obliekaní. Viete čo „letí“ toto leto? Jednoznačne svetlé farby, pohodlné strihy a nemôžu chýbať veselé obrázky, tie z módy snáď nikdy nevyjdú.

Už niekoľko rokov je v móde trend podobného oblečenia pre mamy a dcéry alebo otcov a synov. Deti to milujú, keď môžu vyzerať ako ich rodičia.

Móda nepozná hranice, možno si vyberať spomedzi množstva štýlov a kombinácií. Pri deťoch je povolené viac experimentovať. Dôležté sú aj doplnky! Slnečné okuliare, šiltovky, šatky, slamené klobúčiky, čelenky, náramky, náhrdelníky, kabelky či ruksaky. Aj deti sa chcú páčiť. Obľúbený rozprávkový hrdina na ruksaku alebo kabelka podobná maminej vyčaria na detskej tvári blažený úsmev. 

Módni tvorcovia pripomínajú, že vkus sa vyvíja už od detstva, to znamená, že ak dobre začneme, deti si dokážu aj v budúcnosti vyberať štýlové oblečenie. I keď záleží najmä na tom, akí sme vo vnútri, stále platí, že šaty robia človeka.

Nesnažme sa pri výbere oblečenia pre ratolesti myslieť iba na to, aby bolo pohodlné, dobre sa ošetrovalo a dlho vydržalo, ale aj na to, aby v ňom vyzerali jedinečne a štýlovo. I toto vplýva na formovanie osobnosti dieťaťa.

Fotogaléria

kik-textilien.sk, gettyimages.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia