Žena si nevšimla, že je tehotná: Už sa teší z dcérky

Žena si nevšimla, že
Ilustračné foto
Zdroj: FB
2020-06-25 00:30:00 |

Môže byť žena tehotná a deväť mesiacov si to nevšimnúť? Zväčšujúce sa brucho, pohyby bábätka a ďalšie jasné signály tehotenstva. Zdá sa, že aj toto je možné prehliadnuť!

Grace (32) a James (34) Meachimovci z mestečka Littlehampton v západnom Sessexe mali tri krásne deti a spoločne prišli k rozhodnutiu, že ďalšie ratolesti už nechcú. Ako sa však hovorí, odriekaného chleba najväčší krajec. Už vyše polroka sú štvornásobnými rodičmi. O tom, že čakajú štvrté dieťa, však ani len netušili!

Aby mohla Grace s manželom bez obáv z nechceného tehotenstva sexuálne žiť, brala antikoncepciu. A brala ju po celý čas tehotenstva a pravidelne menštruovala. V jedno ráno, 5. decembra 2019, sa zobudila s veľkými bolesťami brucha. Chcela si vziať tabletku a spraviť si čaj, no dostala nutkanie ísť na toaletu. Sadla si a v tom jej praskla plodová voda. Toto naozaj nečakala, bola v šoku začala kričať.

Jej manžel a ich najstarší syn Tyler (13) bežali na pomoc, lebo si mysleli, že sa do domu niekto vlámal. No zistili, že všetko je akosi inak. Okamžite volali sanitku. Tá nestihla doraziť. Malá Sienna sa narodila na toalete. Keď prišli záchranári, vzali novopečenú mamu s dcérkou do nemocnice, kde dostali obe potrebnú zdravotnú starostlivosť. 

 „Ešte pred neočakávaným narodením Sienny sme sa s manželkou dohodli, že podstúpim sterilizáciu,“ hovorí James. Nejako sa k tomu ešte nedopracovali, no spoliehali sa na antikoncepciu. Grace priznáva, že ani len netušila, ako si mohla tehotenstvo nevšimnúť.

Počas tehotenstva Grace naďalej pila alkohol, dokonca viac ako zvyčajne, pretože boli Vianoce a chcela si pripiť na zdravie so svojou veľkou rodinou. S liekmi tiež nešetrila, pretože mala problémy so zraneným ramenom. Takže sa naozaj stal skutočný zázrak, že Sienna sa narodila úplne zdravá.

Keď si Grace všimla, že jej mierne narástlo bruško, spravila si tri tehotenské testy a všetky boli negatívne. Keď bola (nevedomky) v piatom mesiaci tehotenstva, šla k svojmu lekárovi, ktorý vykonal ďalší tehotenský test a opäť bol negatívny. To zväčšené bruško si všetci odborníci a lekári vysvetľovali zväčšenou cystou, pretože zväčšené cysty, ktoré sa po čase vždy rozptýlili, jej v minuosti diagnostikovali. Grace  mala mať v januári 2020 ultrazvuk cysty, no Sienna sa narodila o mesiac skôr.

„O všetkých troch tehotenstvách pred Siennou som samozrejme vedela. S mojím prvým a tretím dieťatkom som bola ako veľryba a moje druhé tehotenstvo? Bruško sa neukázalo hneď až v posledných ôsmich týždňoch sa veľmi zväčšilo. Celý neočakávaný pôrod ma veľmi vystrašil. Bolo to až neuveriteľné. Až do tej chvíle vôbec nič nenaznačovalo tomu, že idem rodiť. Po troch predchádzajúcich tehotenstvách predsa viem, aké to je,“ vravela Grace.

Aj keď Sienna bola neplánovaná, Grace a James považujú celý príbeh za „pekné prekvapenie“. Určite však neplánujú mať piate dieťa. „Bolo to všetko také príjemné a zvláštne prekvapenie, Milujeme ju! Keby sme mali možnosť vrátiť čas, nič by sme nespravili inak. Sme šťastní, že nám Sienna spravila životné prekvapenie,“ hovoria manželia.

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: metro.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia