Fotky princa Williama s deťmi hovoria jasnou rečou: Toto sa zahrať nedá

Fotky princa Williama s
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-06-22 00:30:00 |

Britský kráľovský pár William a Kate opäť potešili svojich fanúšikov. Pri príležitosti nedeľňajšieho Dňa otcov a Williamových narodenín zverejnili nové fotky s ich rozkošnými deťmi.

Vojvodkyňa Kate opäť zobrala do rúk fotoaparát a výsledkom je zopár podarených fotografií. Ukazujú princa Williama pri šantení s ich tromi ratolesťami, 6-ročným Georgom, 5-ročnou Charlotte a najmladším, dvojročným Louisom.

 

Úprimné rodinné snímky vznikli prednedávnom vo vidieckom sídle rodinky Anmer Hall v Norfolku, kde trávia vzácne voľné chvíle. Zdá sa, že sú spolu naozaj šťastní. Kým dospelí dokážu úsmevy „zahrať“, deti sú úprimné a ako z fotografií vidno, malé princiatka sú naozaj spokojné a s oteckom majú krásny vzťah. William a Kate sa netaja tým, že sa ich snažia vychovávať čo najprirodzenejšie a dopriať im maximum prítomnosti. „Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge s veľkým potešením zdieľajú nové fotky vojvodu s princom Georgom, princeznou Charlotte a princom Louisom pred jeho zajtrajšími narodeninami,“ pripísali k snímkam, ktoré zverejnili v sobotu. Keďže v Británii stále platia sprísnenené pravidlá pre koronavírus, nedeľná oslava Dňa otcov a zároveň aj narodenín sa niesla v komornom duchu.

Briti oceňujú, že sympatická rodina sa v tomto neľahkom období veľmi aktívne podieľa na pomoci seniorom, osamoteným ľuďom či tým, ktorí majú psychické problémy. Nielen, že sa im prihovárajú, ale aj osone prikladajú ruky k dielu a vedú k tomu aj deti.

Po odchode Williamovho brata Harryho s manželkou Meghan a ich malým synčekom Archiem do Ameriky má druhý následník trónu s manželkou na pleciach omnoho viac povinností, no snažia sa všetko skĺbiť tak, aby deti ich neprítomnsťou trpeli čo najmenej. I keď nám bežným smrteľníkom sa môže zdať kráľovský život úžasný, sympatický pár pripúšťa, že občas by najradšej všetky oficiálne povinnosti hodili za hlavu a venovali sa radšej úplne obyčajným veciam. Aj preto sa snaží Kate svojim deťom sama variť, hrať sa s nimi, večer ich kúpať či čítať im pred spaním rozprávky. Samozrejme, nič z toho by robiť nemusela, v paláci je dosť služobníctva, no pre ňu sú tieto chvíle vzácne. Na tento "údel" sa však s najväčšou pravdepodobnosťou nesťažuje. 

William je synom princa Charlesa a tragicky zosnulej Lady Diany. Je druhým v následníctve na britský trón.

Pri príležitosti Williamových narodenín a Dňa otcov zdieľal spoločnú fotku aj princ Charles. Jej autorkou je tiež vojvodkyňa Kate a urobila ju vlani v decembri. Otec so synom sa na nej s úsmevmi na perách držia okolo ramien.

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: ctnews

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia