Dcérka jej zomrela na zriedkavý druh rakoviny: Srdcedrásajúce fotky z pohrebu

Dcérka jej zomrela na
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-06-19 07:30:00 |

Nevedia sa z toho spamätať Smrť si prišla pre malého modrookého anjelika príliš rýchlo a príliš skoro.

Trojročná Stevie Lynn, dcérka americkej influencerky Ashley Stockovej (36), bola veselá a hravá ako ostatné dievčatká v jej veku. Od objavenia sa choroby a jej diagnostikovanie po krutú smrť neprešiel ani mesiac. Za tak krátky čas sa nedá so siruáciou ani len začať zmierovať. To, čo teraz prežívajú rodičia a dvaja starší bračekovia, dokáže pochopiť len ten, kto si podobnou tragédiou prešiel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Stock (@littlemissmomma),

Krátko po tretích narodeninách Stevie si jej mama Ashley všimla, že má problémy s pohybom. Nechcela nič nechať na náhodu a išla s ňou k lekárovi. Potom nabralo všetko rýchly spád. Rozkošnému dievčatku diagnostikovali vzácnu formu rakoviny mozgu. Nádor bol taký agresívny, že lekári Stevii nedávali žiadnu šancu na prežitie. I keď išlo o dopredu prehraný boj, rodičia v kútiku duše dúfali, že sa môže stať zázrak. Bohužiaľ, nestalo sa a Stevie sa koncom apríla stala anjelom.

„Vybudovala som svoju lásku okolo teba a tvojich dvoch bračekov. A zatiaľ, čo tá radosť stále existuje, už nič nie je také ako predtým,“ napísala zdrvná Ashley k fotkám z pohrebu, ktoré zverejnila na svojom instagramovom účte. Pri pohľade na tváre plné bolesti a vyplakané oči sa zviera srdce. Osud je jednoducho niekedy silnejší ako my a nikto nedokáže yvsvetliť, prečo sa takéto strašné veci dejú.

Nie, Ashley nezverejnila fotky preto, aby ju ľudia ešte viac ľutovali alebo sa pohoršovali nad tým, že aj počas pohrebu myslela skôr na dobré zábery ako na svoju mŕtvu dcérku. Nie je to tak. Chce nimi ukázať, aký krehký je život a ako rýchlo sa môže zmeniť na jedno veľké trápenie. Pozrite sa na svoje deti, pohladkajte ich, chyťte za ruku a nezabudnite im povedať, ako ich milujete. Aj keď vás hnevajú, papuľujú alebo nie sú také šikovné, ako by ste si predstavovali. Nikto z nás nevie, čo ho čaká zajtra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Stock (@littlemissmomma),

Ashley a jej manžel Ben už vedia, aké to je, keď rodič prežije dieťa. Aj ich synovia Wesley (10) a Sawyer (7) budú po tejto skúsenosti vnímať svet inak ako predtým. Podobnou životnou tragédiou si bohužiaľ prešli tisíce rodín, ktorých osudy sú pred nami skryté, no rovnako musia čeliť bolesti, smútku a pocitom beznádeje. Na všetkých myslíme a súcitíme s nimi.

Fotogaléria


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: Thesun

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia