Rozhodla sa schudnúť kvôli dcérke: Úbytok hmotnosti si vyžiadal daň

Rozhodla sa schudnúť kvôli
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-06-15 00:30:00 |

Mamu Hannah Louise Castledine (31) priviedlo k nekonečnému prejedaniu sa zlomené srdce. „Vyjedla“ sa na extrémnych 165 kg.

Čokoláda, čipsy, fastfood a vlastne všetko, čo sa jej dostalo pod ruku, skončilo v jej žalúdku. Jedenie nemalo konca-kraja. Po tom, ako Hannah opustil partner, bolo jedlo jedinou vecou,  ktorá jej pomáhala toto ťažké obdobie prekonať.  Ako s odstupom času povedala, spočiatku si vôbec neuvedomovala drastickú zmenu svojej veľkosti, píše mirror.co.uk. „Nikdy som nevlastnila váhu. Skutočne som si myslela, že nie som až takú tučná, myslela som si, že vyzerám normálne,“ opísala obdobie poznačené prejedaním sa.

Jej životospráva bolo príšerná. Po tom, ako odviedla 7-ročnú dcérku Isabelle do školy, zjedla minimálne päť sladkých šišiek, rôzne čokoládové tyčinky, niekoľko balíkov čipsov. Neprešiel dlhý čas a vrhla sa na bohatý obed. Nasledovalo mlsanie pred olovrantom, olovrant, krátko po ňom večera a deň zakončila pojednaním pri televízore. Fyzický pohyb pre ňu takmer neexistoval, už dvojminútová prechádzka do dcérinej školy ju obťažovala. Namiesto toho, aby sa vybrala niekam pešo, všade sa vozila taxíkmi. Najčastejšie do supermarketov, kde si kupovala zásoby jedla.

Keď sa jej hmotnosť vyšplhala na 165 kilogramov, spamätala sa. Rozhodla sa pre radikálnu zmenu. Najmä kvôli dcérke, ktorej sa spolužiaci začali pre obéznu mamu posmievať. „Jedného dňa som sa pozrela do zrkadla a prvýkrát som sa čudovala, ako ma niekto môže milovať. Najmä, ak sa nemám rada ani ja sama,“ vysvetlila. Zľakla sa, že jej milovaná dcéra sa môže stať pre jej extrémne rozmery obeťou šikany. Deti sú kruté a čím ďalej, tým častejšie jej pripomínali, že má veľmi veľkú mamu.  „Musela som niečo urobiť - nielen pre seba, ale hlavne pre moju dcéru Isabelle,“ povedala Hannah.

Najťažšie bolo začať, ale postupne si na nový životný štýl zvykla. „Teraz všade chodím pešo, taxíky si nevšímam. Chodím na túry, pravidelne cvičím pod dohľadom trénera a denne urobím najmenej 10 000 krokov,“ opisuje svoje dni. Radikálne zmenila aj stravu. Najprv bolo k sebe veľmi prísna, dovolila si iba šalát a vodu, no to bolo dlhodobo neudržateľné a začala konzumovať pestrejšiu stravu, dopriava si však iba malé dávky a má ich pod kontrolou. Veľmi jej pomohla účasť v chudnúcej relácii, kde sa naučila so svojím telom pracovať. Doteraz sa jej podarilo schudnúť 64 kilogramov a pokračuje ďalej. Ako hovorí, odrazu má omnoho viac energie a je pozitívnejšia.

Napriek nádherným výsledkom nie je Hannah spokojná. Na Instagrame, kde mapuje svoju cestu za novou postavou, sa nehanbí ukázať krutú realitu v podobe nepekne ovisnutej kože, ktorú si musí pod oblečenie rolovať. Teraz robí všetko, aby splnila všetky potrebné kritériá a mohla podstúpiť odstránenie tejto kože.

 

Hannah pripúšťa, že to vôbec nie je ľahká cesta. „Vždy si môžete povedať, že schudnete a o tri dni všetko porušíte. Keď však budete na to pripravení, niečo v mozgu vám to povie,“ povzbudzuje všetkých, ktorým sa ešte nepodarilo na cestu chudnutia úspešne nastúpiť, i keď by chceli.

 

 


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia