Kolumbijská modelka sa stane mamou. Dieťa porodí jej partner!

Kolumbijská modelka sa stane
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/dannasultana
2020-06-08 14:00:00 |

Naše babky by asi nechápali, čo sa to deje, že muži rodia. Nuž, čo sa zdalo pred pár desiatkami rokov absolútne nemožné, sa stáva pomaly realitou. Ako je to možné?

Len nedávno sme priniesili informáciu o transgender mužovi, ktorý zverejnil fotky zo svojho pôrodu a máme tu ďalšieho rodiaceho muža. Pri všetkej úprimnosti, rodiaci muž je stále raritou a mnohí ľudia to vnímajú skôr ako niečo nechutné či poburujúce, než normálne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ðanna Sultana (@dannasultana),

Danna Sultana patrí k najkrajším ženám v Kolumbii. Je známou transgender modelkou, ktorá sa narodila ako muž, no identifikuje sa ako žena. Bábätko však neporodí ona, ale jej manžel Esteban Landrau. Ten sa zase narodil v ženskom tele, no vždy sa cítil viac mužom. Obaja podstúpili čiastočnú zmenu pohlavia, ktorá zmenila ich výzor, no pohlavné orgány im zostali. Navonok žena má v skutočnosti penis a navonok muž má vagínu. Kým donedávna sa pri pohľade na nich nikto nepozastavoval, lebo jednoducho boli spolu pekná blondína s pekným zarasteným mužom. Keď mu však začalo rásť tehotenské brucho, záujem o ich životné príbehy sa rapídne zvýšil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ðanna Sultana (@dannasultana),

Šťastná Danna zverejňuje na svojom instagramovom účte fotky tehotného Estebana. Dokumentuje všetko od pozitívneho tehotenského testu cez snímky rastúceho bruška. Pre mnohých je zvláštne pozerať sa na zarasteného muža s tehotenským bruchom. Danna sa však vôbec za ich vzťah a tehotného manžela nehanbí. Presne, ako napísala pri jednej z fotiek: „Láska je láska“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ðanna Sultana (@dannasultana),

Pôrod je už na spadnutie, Esteban je v 8. mesiaci tehotenstva. Ako informoval Daily Mail, podobne ako mnohé iné tehotné ženy, aj Esteban čaká, kedy to naňho príde. Objavili sa uňho už aj falošné kontrakcie a myslel si, že rodí, bol to však iba poplach a bábätko pekne čaká na termín.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ðanna Sultana (@dannasultana),

Prvým bábätkom netradičného páru bude synček a rozhodli sa pre meno Ariel. Ich radosť je nekonečná a drobčeka sa nevedia dočkať. Danna má na Instagrame už 267 000 followerov a stále pribúdajú noví. Stala sa z nej aj  influencerka a dokáže si zarobiť i týmto spôsobom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ðanna Sultana (@dannasultana),

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia