Všetko je inak: Daria priznala, že 10-ročný Ivan nie je otcom!

Všetko je inak: Daria
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-05-20 08:30:00 |

Príbeh ruskej tínedžerky Darie sa zamotáva. Kým doteraz tvrdila, že otcom jej očakávaného dieťaťa je 10-ročný kamarát Ivan, teraz prišla s novou informáciou.

Zamotaný príbeh tehotnej ruskej školáčky zaujíma médiá po celom svete. Najnovšie hovorí, že skutočným otcom dieťaťa, ktoré nosí pod srdcom, je „tučný a vysoký“ 16-ročný dospievajúci muž, ktorý ju znásilnil na schodisku. Úplne tak poprela svoje doterajšie tvrdenia, že otcom je kamarát Ivan a potvrdila podozrenie, že bola znásilnená, s ktorým polícia pracovala už od začiatku a prípad vyšetrovala.

Dôvodom, pre ktorý Darya nechcela ísť s pravdou von, sú podľa nej veľmi bolestivé spomienky na tú chvíľu, keď sa to stalo.  Až teraz nabrala odvahu povedať celú pravdu. Dnes už 14-ročná Daria hovorí, že chce očistiť meno 10-ročného kamaráta Ivana, ktorý pri nej po celý čas stál a tajomstvo splodenia Dariinho dieťaťa strážil ako oko v hlave. Za ten čas sa ona stala hviezdou sociálnych sietí a na Instagrame ju sledovalo 208 000 ľudí.

„Tu je môj dlhoočakávaný príspevok o biologickom otcovi. Je to pre mňa bolestivé. Dlho som sa cez to nemohla preniesť a zanechalo to bolesť v mojej duši. Bola som znásilnená," napísala Daria. „Nepoviem vám, čo presne sa stalo, pretože spomínať na to je pre mňa príliš veľké utrpenie," vysvetlila, prečo to tak dlho tajila.

Podľa Komsomolskej Pravdy Daria predtým označila tvrdenia, že bola znásilnená, za úplný nezmysel, aj keď úplne na začiatku hovorila, že ju napadol 15-ročný chlapec z ich školy. Onedlho začala tvrdiť,  že otcom je 10-ročný Ivan, aj keď urológ, ktorý ho vyšetroval, túto možnosť úplne poprel. Skonštatoval, že chlapec ešte nie je pohlavne dozretý a netvoria sa mu spermie. Teraz Daria pozmenila aj úplne pôvodnú verziu a najnovšie išlo o 16-ročného úplne cudzieho chlapca. „Na svoj vek bol veľmi tučný a vysoký,“ opísala ho. Ako podotkla, najdesivejšie je to, že žije v Železnogorsku, kde býva aj ona. „Mám strach, že sa s ním niekde na ulici stretnem. Stalo sa to v novembri a naozaj na schodisku. Už bola tma, a preto mi nikto nemohol pomôcť. Nemôžem povedať viac, myslím, že mi rozumiete,“ napísala. Tvrdí, že meno násilníka pozná a prípad rieši štátny vyšetrovateľ z Moskvy.

Po zverejnení nových informácií Daria zrušila svoje kontá na všetkých sociálnych sieťach. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia