Takto slávni uspávajú deti: U koho platí tečúca voda či spoločná posteľ?

Takto slávni uspávajú deti:
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com
2020-04-27 00:30:00 |

Spánok detí. Večná téma, ktorá trápi snáď každého rodiča. Nechce zaspať samo, budí sa alebo vstáva príliš skoro? Nie ste v tom sami!

Napadlo vám niekedy, ako zaspávanie a samotný spánok riešia známe matky? Toto sú ich triky! Možno vás inšpirujú.

Gwen Stefani

Päťdesiatročná speváčka má troch synov a je vášnivou propagátorkou toho, aby deti spali s rodičmi v jednej posteli. Tvrdí, že život je príliš krátky na to, aby ste vynechali čo i len jedinú príležitosť na to, aby ste sa pomaznali so svojimi deťmi a pritisli sa k nim: „Nechcem sa jedného dňa obzrieť a povedať si, že som s nimi nespala preto, že som bola príliš unavená. Proste idem a užívam si ich blízkosti aj v noci."

Kourtney Kardashian

Úplne odlišný názor zastáva Kourtney Kadashian, matka štyroch detí, ktorá o sebe tvrdí, že je veľmi prísna a striktná v otázke, kde deti spia. Je presvedčená, že deti by za každých okolností mali spať vo svojej vlastnej posteli a priznáva, že v tomto ohľade sa úplne nezhodne so svojou sestrou Kim, ktorá bez problémov necháva deti vyspať vo svojej posteli.

Heidi Klum

Supermodelka a mama sa pre nemecký časopis Gala vyjadrila, že spolu s dcérkou Lou a s manželom Sealom si užívajú spoločný spánok. „Moja malá Lou ma potrebuje. Nielen kvôli dojčeniu, ale najmä preto, že chceme byť stále spolu,“ povedala. „Teraz bude v našej spálni s nami spať minimálne rok a v  noci to bude jednoduchšie, ak moju malú princeznú prepadne hlad.“

Angelina Jolie

„Naše víkendy boli celé o maznaní. Každá nedeľa bola u nás v znamení dlhého rána v posteli. Potom sa k nám pridali chlapci a pozerali sme film," odhalila niečo zo svojho súkromia herečka. 

Sarah Jessica Parker

Tri deti slávnej hrdinky zo seriálu Sex v meste údajne zaspávajú iba pri piesni Raindrop Keep Falling On My Head. Herečka vraj vyžaduje, aby ich rovnakým spôsobom uspávali aj pestúnky.

Vojvodkyňa Kate a princ William

Zvuk tečúcej vody. Tak sa volá trik, ktorý platil na kráľovské deti George a Charlotte, ako prezradil starostlivý otec William. Malý George, ešte ako bábätko, spal vždy dosť mizerne. Až sa ukázalo, že ho dokáže skvele upokojiť kvapkajúci alebo mierne tečúci vodovodný kohútik. Jeho mladšia sestra Charlotte síce spala oveľa lepšie, ale rodičia pre istotu používali trik s vodou aj na ňu. Či aj tento trik praktizovali aj na najmladšieho Louise, to už neprezradili.

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: usmagazine.com, greenhousestaffing.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia