Štyridsaťpäťročná žena porodila svoje 22. dieťa!

Štyridsaťpäťročná žena porodila svoje
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/theradfordfamily
2020-04-08 13:30:00 |

Príchod poslednej dcérky na svet nazvala "supermama" Sue Radford tým najpodivnejším narodením uprostred pandémie Covid-19 úradujúcej po celom svete.

Vyše trojkilové dievčatko je posledným potomkom najplodnejšieho páru vo Veľkej Británii, 45 ročnej Sue a 49 ročného Noela Radfordovcov, o ktorých sme už písali. Na mene sa ešte majitelia malej pekárne, ktorá celú rodinu živí, nezhodli. Či bude malá princezná už naozaj posledným potomkom, len ťažko predpovedať. Už po deviatom dieťati podstúpil Noel sterilizáciu, no krátko po tom, kým to ešte bolo možné, nechal zákrok zvrátiť a tak sa množili ďalej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Radford Family (@theradfordfamily),

Najmladšia dcérka sa narodila cez víkend v pôrodnici v Lancasteri a pôrod trval 10 hodín. Oproti 17-mesačnej Bonnie, ktorá bola na svete za 12 minút, sa jej von z maminho brucha veľmi nechcelo. „Bola som vystrašená viac ako kedy predtým, so všetkým, čo sa deje s koronavírusom,“ povedal Sue. Najväčšie obavy mala z toho, že Noel nebude môcť byť s ňou. „Všetci sme sa izolovali a zdalo sa nám nesprávne, aby  sme nechali našu bezpečnú bublinu ísť do nemocnice." Keď ho však k nej pustili, cítila sa predsa len bezpečnejšie. „Bolo to to najpodivnejšie narodenie, ale povedala by som, že to bola v skutočnosti jedna z najlepších skúseností, aké som zažila,“ podotkla. Ako dodala, zatiaľ sa im nepodarilo vybrať meno, ktoré by sa všetkým páčilo, no teraz ho aj tak nemôžu pre pandémiu zaregistrovať.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Radford Family (@theradfordfamily),

Sue strávila tehtenstvami viac ako 800 týždňov a prisahala, že toto je naozaj posledné dieťa. Ale to isté prisahala už aj niekoľkokrát predtým. Prvé dieťa porodila, keď mala iba 14 rokov. Prvorodený syn Christopher má teraz 30 rokov a už je sám dvojnásobným otcom a 26-ročná najstaršia z dcér páru  Sophie má tri deti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Radford Family (@theradfordfamily),

Na malú sestričku doma čakajú Chloe (24), Jack (22), Daniel (21), Luke (19), Millie (18), Katie (17), James (16), Ellie (15), Aimee (14), Josh (12), Max (11), Tillie (9),Oscar (8), Casper (7), Hallie (4), Phoebe (3), Archie (2) a Bonnie (17 mesiacov).

Rodina žije v 10-izbovom dome v Morecambe. O jedno dieťatko Sue prišla v roku 2014, keď ho porodila mŕtve v 21. týždni tehotenstva.

Instagram/theradfordfamily
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia