Rovnaká ako mama: Vojvodkyňa Kate akoby Carole z oka vypadla

Rovnaká ako mama: Vojvodkyňa
Ilustračné foto
2020-03-24 09:30:00 |

Po tom, ako Kensingtonský palác zverejnil sériu fotiek ku Dňu matiek, ktorý v Británii oslávili 22. marca, fanúšikom kráľovskej rodiny neušiel ten detail.

Kým u nás si Deň matiek pripomenieme druhú májovú nedeľu, mamy vo Veľkej Británii oslavovali už v nedeľu 22. marca. Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, William (37) a Kate (38) zverejnili pri tejto príležitosti na svojom instagramovom účte štyri fotky, medzi ktorými sú aj nádherné snímky s ich mamami. Mnohí fanúšikovia zostali priam zaskočení podobnosťou Kate s jej mamou Carole Middletonovou v mladosti.  Na fotke vtedy 27-ročná Carole drží v náručí drobnú Kate.

Odvtedy pretieklo už veľa vody a z Kate sa vďaka sobášu s princom Williamom stala vojvodkyňa. Jej črty sú naozaj veľmi podobné maminým a možno len súhlasiť s názorom, že Kate sa ´pomamila´. "Páni, nikdy predtým som si tú veľkú podobnosť nevšimol. Krásne,“ znie jeden z komentárov pri snímke.

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge nezabudli ani popri príjemných starostiach s výberom fotiek na strašiacu pandémiu koronavírusu: „Všetkám mamám a ich rodinám, či už sú spolu a či od seba, myslíme na vás všetkých v tejto ťažkej dobe. Šťastný Deň matiek.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Pri príležitosti Dňa matiek si uctili aj Lady Di, tragicky zosnulú mamu Williama a jeho brata Harryho. Vybrali snímku, na ktorej je šťastná so svojími milovanými deťmi.

Zo súčasnosti použili veselú fotku, na ktorej si najstarší George (6) a mladšia Charlotte (4) svojich rodičov „osedlali“ a všetci sa výborne bavia. Malý Louis na fotke nie je. Rozkošná je aj snímka s pozdravom, ktorý k sviatku vytvoril pre mamu princ George.

Na Deň matiek nezabudol ani Williamov brat Harry s manželkou Meghan Markle, ktorí na Instagrame zdieľali strohé želanie k sviatku. Párik nemá po osamostatnení sa s kráľovskou rodinou práve najvrúcnejšie vzťahy žijú v súčasnosti v Kanade s malým synčekom Archiem. I keď pred pár dňami sa objavili vo Veľkej Británii, nepobudli dlho, lebo Archieho pre hrozbu koronavírusu nechali s opatrovateľkou doma.

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia