Toto je fakt sila: Ženy vraj môžu otehotnieť aj bez sexu. A to takto!

Toto je fakt sila:
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-03-02 08:31:34 |

„Silné spermie“ sexuálne vzrušených mužov v bazénoch, ktorí sa neovládajú pri pohľade na ženy v plavkách, majú vraj priam neuveriteľnú schopnosť.

Na hanbu, ktorú si vyrobila vyhlásením, že ženy môžu otehotnieť pri tom, keď sa kúpu v rovnakom bazéne ako muži, indonézska komisárka pre ochranu práv detí Sitti Hikmawatty len tak ľahko nezabudne. Pravdepodobne ju toto odvážne tvrdenie bude stáť aj miesto. Mnohé organizácie ju vyzývajú na rezignáciu.

„Existuje obzvlášť silný typ mužských spermií, ktoré môžu v bazéne spôsobiť tehotenstvo. Aj bez prieniku môžu byť muži sexuálne vzrušení (ženami v bazéne) a ejakulovať, a tým spôsobiť tehotenstvo,“ uviedla podľa independent.co.uk v rozhovore pre miestny spravodajský server Tribun. Je presvedčená, že „ak sú ženy vo fáze sexuálnej aktivity, môže k takémuto tehotenstvu naozaj prísť. Nikto s istotou nevie, ako muži pri pohľade na ženy v bazéne reagujú.“

Vyhlásenia komisárky dvihlo zo stoličiek Indonézsku lekársku asociáciu a od jej slov sa dištancuje aj Indonézska komisia pre ochranu detí (KPAI), ktorú zastupuje. „Týmto vyhlasujeme, že slová pani Hikmawatty neodrážajú postoje spoločnosti KPAI,“ uviedli. Odborníci zdôrazňujú, že otehotnenie v bazéne bez sexuálneho styku možné nie je, keďže voda v nich obsahuje chlór a ďalšie chemikálie. Spermie v takýchto podmienkach nedokážu prežiť, ani tie najsilnejšie.

 „Ešte raz vám pripomínam, že ak nerozumiete zdravotným problémom, je lepšie byť ticho. Namiesto toho, aby vaše pripomienky spôsobovali úzkosť a paniku. Zdôrazňujem, že plávanie s opačným pohlavím nemôže spôsobiť tehotenstvo. Nie všetci muži, ktorí tam plávajú ejakulujú a ak by aj, spermie v chlórovej vode neprežijú, nieto, že by ešte aj dokázali vplávať do pošvy,“ odkázal jej populárny indonézsky lekár a bloger známy ako Blog Dokter. Samozrejme, rôznych reakcií sa objavilo množstvo.

Tlak verejnosti donútil komisárku vziať svoje slová späť, no aj tak sa stala terčom výsmechu. „Ospravedlňujem sa verejnosti za nevhodné vyhlásenie. Bolo to moje osobné vyhlásenie, nie komisie pre ochranu detí,“ zdôraznila. „Žiadam všetkých, aby moje slová ďalej nerozširovali,“ dodala.  Zdá sa však, že tvrdenia o možnosti otehotnenia zo spermií plávajúcich v chlórovom bazéne, ju budú ešte nejaký ten piatok mátať. Jej slová zaznamenali médiá po celom svete a má z hanby kabát. „Ak neodstúpite, celý svet si bude myslieť, že všetci členovia komisie sú hlúpi," znie jeden z množstva odkazov na Twitteri.

Indonézia ležiaiaca v juhovýchodnej Ázii a Oceánii je s viac ako 230 miliónmi obyvateľmi štvrtým najľudnatejším štátom sveta a takisto štátom s najväčším počtom obyvateľov hlásiacich sa k islamu. Snaha nedovoliť sem preniknúť moderným myšlienkam vedie aj ktakýmto vtipným vyhláseniam, pri ktorých sa človeku až rozum zastavuje.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia