Mama porodila druhého syna 2.2. 2020 o 02.02

Mama porodila druhého syna
Ilustračné foto
Zdroj: foto: SWNS:SOUTH WEST NEWS SERVICE
2020-02-12 13:30:07 |

Dvojky ho budú sprevádzať po celý život. Malý Dominik nielenže prišiel na svet v magický dátum a čas, dokonca aj vážil 122 uncí, čo je anglická jednotka hmotnosti.

To nemôže byť úplná náhoda – byť synom číslo 2, narodiť sa 2. 2. 2020 o 02.02, byť s mamou umiestnený na izbu číslo 2 a vážiť 122 uncí. Keď si to Dominikova mama, 34-ročná Stacey Jones z Cirencesteru v Gloucestri uvedomila, nechcela tomu ani uveriť. Jej priateľ Marion Oprea (35) poukázal aj na ďalšiu úžasnú štatistiku.

Staršieho syna Lea porodila rovnako v nemocnici vo Swindone v anglickom grófstve Wiltshire. Ten prišiel na svet 22. 12. 2018 a po pôrode ležala s ním na tej istej izbe číslo 2. To sa nestáva až tak často, aby bolo v dátumoch narodení vašich detí toľko dvojok a aby vás v pôrodnici dali do tej istej izby č.2.

„Je to naozaj čudné. Stále rozmýšľam nad tým, koľko náhod sa spojilo. Tesne pred tým, ako som išla rodiť a dali mi izbu, priateľ si všimol, že je to tá istá, v ktorej som ležala aj s prvým synom,“ povedala Stacey. „Číslo 2 ešte nikdy v našich životoch nemalo nejaký veľký význam, ale určite to bude odteraz naše šťastné číslo,“ dodala. A len tak mimochodom, dvojka je aj v čísle, ktoré hovorí, ako dlho dvojnásobná mama rodilo. Bolo to 32 minút...

Prečítajte si tiež:

Takto vyzerá najnahnevanejšie bábätko na svete

Žena porodila dvojičky v tomto veklu: Ako je to možné?

Fotogaléria


Foto: SWNS:SOUTH WEST NEWS SERVICE
Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia