Tá to s mužmi vie: Antonella dala ocino dokonalý darček

Tá to s mužmi
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/ Flavio.vilela
2020-02-11 15:30:04 |

Taký sladký úsmev, aký darovala čerstvo narodená dcérka ocinovi hneď po narodení, sa len tak nevidí. Ten okamih si bude pamätať navždy.

Novopečený otec Flávio Dantas z Brazílie je šťastný, že od dcérky dostal ten „najsladší úsmev vôbec“. Mladý muž je presvedčený, že to bola jej odmena za to, že s ňou počas celého tehotenstva manželky Tarsily komunikoval. Nebolo dňa, aby sa s jej rastúcim bruškom neporozprával. Vzácnu fotografiu, kde sa naňho jeho milované dievčatko usmieva, zverejnil na Instagrame. „Nedokážem opísať ten pocit, aký som v tom okamihu prežíval,“ napísal k snímke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Flávio Vilela (@flavio.vilela),

„Každý deň som s dcérkou v lone jej matky hovoril, vždy som jej povedal, že ju milujem, že som jej otec a že budem tým najlepším otcom na svete,“ povedal. „Keď sa narodila, ako ma odmenila? Najsladším úsmevom vôbec,“ dodal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Flávio Vilela (@flavio.vilela),

Arizonský pediater Mark Gettleman tvrdé, že bábätká sa usmievajú už v maternici. Nejde však o zámerné úsmevy, skôr o akýsi reflex, ako sú napríklad trhavé pohyby paží a nôh, s ktorými sa u tých najmenších drobčekov stretávame. Bábätká sa začínajú zámerne usmievať niekedy medzi 6. až 12. týždňom, kedy si už uvedomujú svoje pocity. Väčšinou je to reakcia na nejaké príjemné podnety. Veselý smiech možno očakávať zhruba v 5. mesiaci.

I keď Antonella sa po naodení usmiala iba reflexne, bolo to perfektne načasované a takúto fotku nemá v albume veľa ľudí.


Foto: Instagram/Flavo.vilela
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: boredpanda.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia