Herec zo svetoznámeho filmu Twilight Kellan Lutz je v slzách

Herec zo svetoznámeho filmu
Ilustračné foto
2020-02-11 07:30:59 |

Nešťastie nechodí po horách, žiaľ po ľuďoch. Nevyberá si koho navštívi a keď príde, ostanú len oči pre plač.

Obrovskú stratu v týchto dňoch prežíva herec zo svetoznámeho filmu Twilight, Kellan Lutz a jeho manželka. Čo sa stalo? Boli v radostnom očakávaní dievčatka, tešili sa každým dňom na svoju princeznú, milovali ju, no odišla do nebies.

Potrat v šiestom mesiaci je niečo tak bolestivé a nepredstaviteľné. V tomto prenatálnom období je už bábätko takmer plne vyvinuté, vníma nielen vonkajšie vnemy, ale aj svoju mamu a mama zasa prvé pohyby bábätka. Pre ženu to je veľmi traumatizujúce obdobie a s týmto sa musí vyrovnať aj manželka herca Kellana Lutza.

Bábätko im zomrelo a lekári ho museli predčasne odrodiť. Zdrveným manželom pomáha silná kresťanská viera. Brittany Lutz (34) uverejnila na Instagrame srdcervúci status. "Dievčatko moje. Bolo mi veľkou cťou a potešením byť tvojou mamou, aj keď len na šesť nádherných mesiacov. Všetko, čo som robila, som robila s láskou k tebe. Bolo pre mňa veľkým potešením vidieť tvoju tváričku na ultrazvuku a cítiť tvoje jemné kopanie. Neviem, prečo sa stalo, prečo si musela odísť a stať sa anjelom. Neviem, čo sa stalo, ale istá časť vo mne zomrela spolu s tebou. Si teraz v rukách Božích a jedného dňa sa stretneme," smúti Brittany.

„Bolesť zlomeného srdca získala nový a o to bolestivejší rozmer. Ale som vďačný za posledných 6 mesiacov a za samotnú cestu," povedal Kellan. „Boh nás uzdraví,“ pokračujú zdrvení manželia.

„Milujem ťa Brittany. Ďakujem ti za všetku lásku, úctu v tomto našom ťažkom období. Stojím pri tebe a ty pri mne. A Boh je s nami. Len vedzte, že vás všetkých máme veľmi radi a vážime si vás všetkých, len nám dajte trocha času na uzdravenie našich boľavých duší,“ podelil sa Kellan s médiami. Kellan je silne veriaci kresťan, čo mu vraj pomáha bolesť prekonať.

"V živote nemusíme vždy dostať odpovede na všetky otázky, ale navždy budeme mať pevnú vieru. Boh všetko zahojí. Nemôžem sa dočkať, až uvidím naše dievčatko v nebi, až nás Boh privolá k sebe domov," napísal Lutz. V sérii Twilight stvárňoval Emmetta, brata hlavného hrdinu Edwarda.


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia