Tento 10-ročný chlapec vraj oplodnil kamarátku: Lekár len krúti hlavou

Tento 10-ročný chlapec vraj
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/18_uverdig_iv18_
2020-02-10 00:30:00 |

Ivan a Daria sú v Rusku senzáciou. Deti vo veku 10 a 14 rokov sa vraj o pár mesiacov stanú rodičmi. Podľa doktora, ktorý chlapca vyšetril, je však na to sexuálne príliš nezrelý.

Daria Sudnishnikova trvá na tom, že  s nikým iným okrem Ivana sex nemala a tak otcom dieťaťa, ktoré nosí pod srdcom, môže byť iba on. Psychológ Denis Davydov, ktorý posudzoval jej duševný stav, verí, že hovorí pravdu. Naopak, lekár, ktorý vyšetroval chlapca, to považuje za úplne nemožné. „Trikrát sme skontrolovali laboratórne výsledky, takže sa určite nemôžeme mýliť,“ vyhlásil odborník na urológiu a andológiu Jevgenij Grekov v populárnej šou ruskej televízie, ktorá o prípade informovala v polovici januára. Lekár možnosť, že by Ivan mohol byť naozaj otcom, úplne popiera. Televízia zverejnila tváre detí, ako aj výsledky vyšetrení v relácii s miliónmi divákov, so súhlasom rodičov. Prípad vyvolal v Rusku kontroverzné reakcie.

„Nemá spermie. Je to ešte stále dieťa,“ povedal odborník na adresu desaťročného chlapca a dodal, že „nemá dokonca ani žiadny testosterón a stále má detské pohlavné orgány.“ Znamená to, že u Ivana ešte nezačala puberta.

Sused rodiny žijúcej v obci Železnogorsk na Sibíri, ktorá je pre cudzincov uzavretá, si myslí, že dievča oplodnil zrejme niekto iný, starší muž a len to chcú jednoducho „zavesiť na chlapca“.

Daria a Ivan však trvajú na svojom. Ako Daria uviedla v rozhovore pre televízny kanál Rossia 1, bol to Ivanov nápad, aby mali spolu sex. „Ale neprekážalo mi to. Zatvoril dvere a nechal kľúč v zámke, takže jeho mama nemohla otvoriť. Bolo to trochu desivé a bolestivé. Ale len trochu – a potom bolo už všetko v poriadku,“ opísala inkriminovanú situáciu mladučká budúca mama. Prezradila tiež, že sa pred sebou hanbili, tak sa schovali pod pokrývku. „Nemyslel som si, že niekto vo veku 10 rokov môže robiť také veci ... myslela som si, že sa nič nestane," dodala.

Psychológ tvrdí, že Daria veľmi ostro odmietla myšlienku, že by mala aj iného partnera a aj na ďalšie otázky týkajúce sa tejto veci odpovedala veľmi jasne. „Toto mi dáva právo povedať, že nemala žiadne kontakty s inými chlapcami alebo mužmi, mala iba Ivana ako partnera," tvrdil. Na odpoveď, či by predsa mohol byť Ivan nejakým zázrakom otcom, si musia všetci počkať až do pôrodu, kedy bude možné urobiť DNA testy.

Daria sa rozhodla dieťa donosiť a porodiť, podporuje ju v tom aj jej mama Elena (35). Tá trpí rakovinou, no napriek tomu je odhodlaná dcére s dieťaťom pomáhať tak dlho, ako bude vládať. Tomu, že k sexu medzi deťmi prišlo a Ivan môže byť otcom, verí aj chlapcova mama Galina. „Verím svojmu synovi, že on je otcom. Chápem, že on sám si možno neuvedomuje, čo sa stalo. Je to len dieťa, bez ohľadu na to, či sa cíti starší," povedala.

 

Daria sa za tehotenstvo ani vzťah s 10-ročným chlapcom nehanbí, naopak, užíva si to a začala byť veľmi aktívna na Instagrame. Zrejme si povedala, že keď už o nej aj tak píšu médiá po celom svete, aspoň sa vďaka svojmu príbehu stane slávnou.  


Foto: Instagram/18_uverdig_iv18_
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia