Chcela som zomrieť, opisuje mama moment, keď ju jej deti totálne strápnili

Chcela som zomrieť, opisuje
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-01-22 00:30:17 |

Takú ponižujúcu situáciu, do akej dostali Elizu jej štvorročné dvojčatá, si dokážete predstaviť len ťažko.

Síce odvtedy prešiel už nejaký čas, Eliza má stále pocit, akoby v obchodnom centre nechala aj ten posledný kúsok dôstojnosti. „Mojou prvou chybou bolo, že som odišla z domu so svojimi štvorročnými chlapcami. Zobrať ich kamkoľvek na verejnosť spravidla neskončí nikdy dobre,“ napísala v neuveriteľne úprimnom a podarenom príspevku na svojom facebookovom profile Momstrosity, ktorý zdieľa s kamarátkou. Potrebovala urobiť menší nákup. „Keď sme prišli do obchodného centra, zistila som, že potrebujem ísť na toaletu. Nemala som na výber, musela som ich zobrať obidvoch so sebou do kabínky,“ opisuje.

Keď už tam boli všetci traja natlačení, všimla si, že dostala menštruáciu. Hneď jej bolo jasné, že je zle, tak sa snažila chlapcov rozptýliť v nádeji, že si nevšimnú krv. Evidentne sa jej to nepodarilo. „Mama!!!! Si celá od krvi,“ začal kričať jeden a druhý sa k nemu zdesene pridal s ďalšími trefnými poznámkami. Jediné, na čo sa zmohla, bolo prosiť ich, aby boli ticho a modlila sa, aby na toaletách boli sami. Zvuk smiechu jej však rýchlo prezradil, že to tak nie je. Chlapci, ktorí nemajú potuchy, čo sa deje, sa aj naďalej trápia krvou a rozhodujú sa, že by mali ísť zavolať sanitku.

„Mami. Si v poriadku?!? Je to zlé. Je to veľmi zlé. Potrebuješ obväz,“ vyhlásil jeden.

„Nie! Musíme zavolať na číslo 911,“ mudruje do toho druhý.

Eliza sa ich snaží ubezpečiť, že všetko je v poriadku, ale rozrušených chlapcov nič nezastaví a téma krvavej mamy na záchode je pre nich hodná rozsiahlej a nie práve najtichšej debaty. Ako keby netrpela už dosť, jeden zo synov sa rozhodol pootvoriť dvere od kabínky, vystrčiť hlavu a prítomným oznámiť, že jeho mama krváca. „V tej chvíli som chcela byť mŕtva,“ opisuje Eliza trápne chvíľky na toalete. Mala toho dosť, chlapcov vytlačila z kabínky, aby sa mohla dať do poriadku a cez škáru vo dverách si všimla pri umývadle staršiu pani, ktorej po lícach stekali slzy od smiechu. Nuž, prišla síce o dôstojnosť, ale zopár ľuďom vyčarila na tvári úsmev a tak im vlastne predĺžila život. A to už za to predsa stojí... 

Fotogaléria


Foto: gettyimages.com
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia