Deti narodené v týchto 4 znameniach patria k najcitlivejším

Deti narodené v týchto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-01-04 00:30:59 |

Lásku a nehu potrebuje každé dieťa, nech už je narodené v ktoromkoľvek znamení. Dôležité je nájsť ten správny spôsob, ako ku ktorému pristupovať.

Kým niektoré deti sa nepotrebujú o vašej láske nejako výnimočne utvrdzovať, človiečikovia narodení v znameniach Býk, Lev, Váhy a Ryby vyhľadávajú každú príležitosť, aby sa uistili, že ich naozaj milujete a k tomu, aby sa cítili dobre, chcú byť o tom presviedčané.

Býk (20. apríla - 20. mája)

Býk je označovaný za najzmyselnejšie znamenie zverokruhu. Miluje dávať a prijímať náklonnosť a spájať sa s blízkymi cez všetkých päť zmyslov, najmä cez dotyky. Doprajte to dieťaťu, často si ho pritúľte, hladkajte ho, držte sa za ruky... To, čo najviac potrebujú, je maznanie.

Lev (23. júla - 22. augusta)

Deti narodené v tomto znamení sú v každom slova zmysle láskavé. Využijú každú šancu pritúliť sa a cítiť vašu blízkosť.  Milujú držanie sa za ruku a len málokedy sa budú od vás odťahovať. Myslite na to, že Lev rád dostáva lásku a ocení všetky jej prejavy. Chce byť milovaný. Venujte mu maximálnu pozornosť, akej ste schopní. Vďaka tomu bude šťastný.

Váhy (23. september - 22. október)

Váhy rozdávajú lásku naokolo. Milujú romantické prejavy, sú to veční rojkovia. Dievčatá narodené v znamení Váh si potrpia na ružové šatôčky, volániky, kvety. Chlapci sa pri správnom vedení správajú už od útleho veku ako džentlmeni. Ich náklonnosť je úplne prirodzená, krásna a inšpiratívna. Od detí Váh si neraz pod vankúšom nájdete lístočky s odkazmi, prostredníctvom ktorých vám dajú vedeť, ako veľmi vás ľúbia.

Ryby (19. februára - 20. marca)

Ryby sú najcitlivejším znamením zverokruhu. Veľmi rýchlo pochopia všetky, aj skryté náznaky citov ľudí okolo seba. Ak dostanú náklonnosť, okamžite vám ju vrátia. Deti narodené v tomto znamení milujú bezpodmienečne. Dávajte si pozor na kritiku, raní ich viac ako ostatných. Potrebujú veľa povzbudzovania.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia