Sadistický otčim nechal chlapca hodiny kľačať na pohánke

Sadistický otčim nechal chlapca
Ilustračné foto
2019-12-16 13:30:14 |

Bezcitná mama z Ruska dovolila svojmu priateľovi potrestať jej 8-ročného syna za neskorý príchod domov naozaj kruto. Toto sú jeho kolená!

Alina Yumasheva s priateľom Sergejom Kazakovom (35) čakajú na rozsudok po tom, ako chlapec skončil v nemocnici, kde mu museli z kolien chirurgicky vyberať ponánku, na ktorej kľačal. Týranie trvalo nekonečných 9 hodín! Ktovie ako dlho by tam kľačal, keby sa mu nepodarilo pri chvíľkovej nepozornosti sadistického nevlastného otca utiecť k susedke a požiadať ju o pomoc. Tá keď zbadala jeho krvavé doráňané kolená, hneď volala lekárov.

Mama chlapca Alina pripúšťa, že trest vymyslela ona, Tip na túto krutú metódu našla na internete a údajne ju aj sama vyskúšala. „Kľakla som si na to. Neublížilo mi to. Takže (Kazakov) mal tento trest povolený,“ uviedla Alina pre noviny Komsomolskaja Pravda. Chlapča tak muselo na povel otčima, ktorý je šéfom v jednej IT firme, bez prestávky kľačať na zrnkách pohánky. Tie sa mu v krvavých kolenách priam zakorenili. Lekári v nemocnici v Omsku mu ich museli chirurgicky odstrániť pod anestézou.

Kľačanie na pohánke nebolo jediným trestom, nevlastný otec chlapca tiež ťahal za vlasy a kopal. Svedkovia tvrdia, že počuli tiež jeho plač a bolestné výkriky. Nebolo to po prvý raz, čo čelil od dvojice krutému zaobchádzaniu. Neraz ho nechali aj štyri dni hladovať.

„Podarený“ pár teraz vyšetrujú za mučenie, ktoré spôsobilo chlapcovi ublíženie na zdraví a pre neschopnosť starať sa oňho. Muž je za mrežami a chlapcova matka má zakázané opustiť dom až do skončenia vyšetrovania. Chlapec sa však k nej bude musieť vrátiť. Či spolu zostanú, ešte nie je isté. Straumatizovaní dieťa sestričku v nemocnici prosilo, aby ho dali do inej, lepšej rodiny.

Zaujímavé je, že triedna učiteľka Olga Pidzakova si nič nevšimla. Povedala, že chlapec nemá v škole výraznejšie problémy. „Je to dobré, pozitívne dieťa. Jeho matka sa neustále zúčastňuje na rodičovských združeniach. Vždy je čisto a úhľadne oblečený. Ani ja, ani iní učitelia alebo deti sme si neboli vedomí toho, že bol doma šikanovaný. Až teraz som zistila, že sa jednoducho bál sťažovať," vyhlásila šokovaná učiteľka. 

 

Fotogaléria

profimedia.sk
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia