Tento tip jednej mamy na predvianočné nákupy s deťmi budete milovať

Tento tip jednej mamy
Ilustračné foto
Zdroj: lovewhatmatters.com, facebook.com
2019-12-07 00:30:38 |

Ani nie o mesiac sú tu. Vianoce. Obchody sú plné ligôtok, hračiek, lákadiel pre deti a rodičia majú čo robiť, aby im vysvetlili, že naozaj všetko z toho nepotrebujú. To však nestačí a nastupujú slzy...

Predvianočný a vianočný čas s deťmi je naozaj krásnym obdobím, ale len do chvíle, než sa nevyberiete do "vianočne" načančaných obchodov. Vtedy to prichádza! Plač, krik, prosíkanie a pre rodičov nastávajú predvianočné nočné hračkárske mory. Deti túžia po všetkom, čo vidia. Vieme, ako tento vianočný detský ošiaľ ukončiť.

Barbie, Barbie dom, autíčko na diaľkové ovládanie, to lego a tamto lego, spoločenské hry a autíčko, v ktorom sa dá povoziť, kocky, kolobežka, lopta, korálky... Detí si želajú takmer všetko. Portál lovewhatmatters zdieľal skvelý trik jednej mamičky, ktorá to tento rok vymyslela úplne dokonale.

Vianočné nákupy nemusia končiť nárekom

Kristína Watts z Washingtonu svoj čarovný trik zverejnila na sociálnych sieťach a naozaj zaujala. Jej príspevok zdieľa viac ako 50 000 užívateľov.

Kristínina štvorročná dcérka Emmie je ako všetky ostatné deti. Chce z obchodu všetky krásne hračky. Mame už došla trpezlivosť, zamyslela a nápad bol na svete. Jej rada ako na to, znie úplne jednoducho - vezmite mobil do ruky a vyfoťte vašu ratolesť s každou hračkou, po akej v tom momente zatúži.

Potom sa dohodnite, že všetky fotky pošlete Ježiškovi a on sa rozhodne, čo z toho prinesie. Dobré je ešte pred tým sadnúť si spolu s dieťaťom a poprerezerať si fotky v pokoji doma. Pravdepodobne samo zistí, že po niektorých vôbec netúži a bol to skôr taký obchodný ošiaľ. Tie vyradíte. Tento spôsob nakupovanie je dobrý pre všetkých - dieťa sa teší z toho, že ho fotíte s hračkami a vy máte v mobile presný zoznam toho, čo by chcelo. Môžete sa podľa neho dohodnúť aj s príbuznými, čo majú kúpiť. 

Prečítajte si tiež:

Vianoce v duchu tradícií: Vyrobte s deťmi tieto super ozdoby

Dopis dievčatka Ježiškovi dojal aj tvrdých chlapov

Fotogaléria


Foto: Facebook
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: lovewhatmatters.com, kbzk.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia