Toto háro nemá páru: Oscarovi nikto nepovie inak ako Mauglí

Toto háro nemá páru:
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2019-11-28 13:30:28 |

Vďaka čiernej hustej hrive, s ktorou sa narodil, je Oscar miláčikom každého, kto ho stretne. Nikto si nenechá ujsť príležitosť pohladkať mu neskutočné vlásky.

Vlasy malého Oscara Jonesa boli také dlhé, že už na snímkach zo sona počas tehotenstva ich bolo vidno. Vtedy mali asi centimeter. No rodičia Sara Morris (36) a Joshua Jones (29) neverili vlastným očiam, keď sa im narodilo dieťa s úžasne hustou 5-centimetrovou hrivou čiernych vlasov. Vedeli, že bude vlasatý, ale to, čo videli, im úplne vyrazilo dych.  „Naozaj sme nemohli uveriť, koľko vlasov mal, keď sa narodil! Nie je to niečo, čo vidíš často!“ povedala Sara.

Oscar prišiel na svet 10. júla cisárskym rezom a dnes má na hlave bohatý 12-centimetrový porast, uvádza mirror.co.uk. Prvú úpravu vlasov potreboval už ako osemtýždňový. Dnes ho všetci volajú Mauglí podľa hrdinu z Disneyho Knihy džunglí. „Začalo sa to pre jeho vlasy, ale je aj riadne drzý, tak myslím, že táto prezývka sa mu naozaj hodí,“ je presvedčená hrdá mamina.

Obchod, ktorý Sara v Devone  prevádzkuje, mnoho ľudí navštívi len preto, aby sa mohli pozrieť na Oscara. Jeho vlasy sú stále veľmi husté a aj on sám sa s nimi rád hráva. „Keď sa mu však do nich zamotajú prsty, začne plakať,“ smeje sa Sara.

Sara v tehotenstve bojovala s tehotenskou cukrovkou a trpela tiež intenzívnym pálením záhy. Hovorí sa, že práve to napovedá o vlasatom bábätku. I keď odborníci tvrdia, že to nemá žiadny súvis, mnohé mamy sú o pravdivosti tohto tvrdenia presvedčené.

Priatelia Saru a Joshuu presviedčajú, aby Oscara zaregistrovali do modelingovej agentúry. Vďaka nezvyčajnej hrive má podľa nich šancu preraziť. Drobec si zatiaľ svoju výnimočnosť neuvedomuje. Sara ho opisuje ako veľmi vnímavého a uvedomelého. „Ešte nie je jasné, či sa bude skôr plaziť alebo rozprávať,“ dodáva so smiechom. Pre svoje vlasy vyzerá totiž omnoho staršie ako jeho rovesníci. Je to taký malý veľký muž.

Prečítajte si tiež:

Boston má len 4 mesiace, no vlasy mu závidí každý

Z ročnej Chanco sa vďaka hustej hrive stala modelka

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia