Porodila a po 5 hodinách už bola na sestrinej svadbe

Porodila a po 5
Ilustračné foto
2019-11-14 00:30:31 |

Porodila o tri týždne skôr. Synčeka Brodyho priviedla na svet krátko po siedmej hodine ráno a v ten istý deň o dvanástej už sedela v kostole na svadbe.

Emily Chell (27) z britského mesta Newcastle under Lyme je dôkazom, že keď niečo veľmi chcete, urobíte čokoľvek, aby ste to dosiahli.  Veľmi sa tešila na svadbu svojej sestry, ktorá bola naplánovaná na jednu sobotu necelý mesiac pred tým, než mala Emily porodiť. Počas celého tehotenstva sa cítila dobre a nič nenasvedčovalo tomu, že dieťa by sa malo vypýtať na svet skôr. Niektoré veci sa však naplánovať nedajú a práve vtedy, keď bola Emily pred svadbou so sestrou v hoteli, stalo sa to, čo nikto nečakal.

„V piatok večer mi praskla voda. Brody sa mal narodiť ale až za tri týždne, takže to bolo naozaj nečakané. Stalo sa tak okolo desiatej večer, preto sme radšej išli domov. Moja susedka je totiž pôrodná asistentka. Zhruba o polnoci mi povedala, že treba ísť do pôrodnice a doktorom mám povedať, že musím stihnúť svadbu," smeje sa Emily.

Syn Brody sa narodil ráno desať minút po siedmej prirodzenou cestou bez komplikácií a vážil takmer 3,5 kg. Za pár hodín už bol aj s mamičkou a oteckom na svadbe svojej tety. Ako Emily opísala, po pôrode si na chvíľu obaja oddýchli, ale svadbu svojej sestry nechcela za žiadnu cenu zmeškať. „Z nemocnice sme odišli o 11.15 a vydali sme sa na svadbu, ktorá bola asi 20 kilometrov od pôrodnice,“ rozpráva Emily.

Jej muž Wayne Barratt (34) mal našťastie pre jej odhodlanie pochopenie a ani lekári neboli proti. „Keďže počas pôrodu nenastali žiadne komplikácie a Brody sa narodil skoro ráno, pustili nás," spomína Emily a uznáva, že trochu šialené to predsa len bolo. Stále sa vraj cítila pod vplyvom liekov, ktoré počas pôrodu dostala.

Po ceste zavolali ostatným svadobčanom, aby pre Emily nachystali družičkovské šaty. Po príchode na miesto uložila Brodyho do pripravenej postieľky a prezliekla sa. „Prišli sme asi o desať minút neskôr, ale počkali na nás. Kráčala som uličkou a v náručí držala moje malé bábätko. Všetci sa na nás pozerali, bola to naozaj krásna chvíľa," hovorí pyšná mama a dodáva: „Neviem, či to bolo vzrušením zo svadby, ale všetci žartujeme, že ani malý Brody nechcel tento výnimočný okamih prepásť! "

Nevesta Katie povedala: „Bol to šialený deň. Moja milovaná sestra Emily prišla na svadbu a ja som bola šťastná, že to dokázala. Teraz budeme mať s malým Brodym spoločné výročie.“

Prečítajte si tiež:

Príbeh zo života: Svokra ako zo zlého filmu

Svadobný obrad? Najväčšia nuda na svete

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia