Šesťročná Alina z Ruska ohuruje krásou svet: Rodí sa nová hviezda?

Šesťročná Alina z Ruska
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/alina_yakupova_official
2019-10-21 00:30:50 |

Thylane Blondeau z Francúzska, ktorá je nositeľkou titulu najkrajšieho dievčaťa sveta, má veľmi slušnú nástupníčku. Alinina krása je nadpozemská.

Alina Jakupova sa narodila v Moskve a vo svojom veku už natočila niekoľko módnych kampaní, napríklad pre Monnalis Kids, Yudashkin deti či Gloria Jeans. Modelingu sa vďaka mame venuje od štyroch rokov. Jej dlhé blond vlasy a neodolateľný úsmev zdobia stránky časopisov ako InStyle a Grazia.

Odborníci na módu jej predpovedajú neuveriteľnú kariéru a zašli až tak ďaleko, že ju, zatiaľ neoficiálne, vyhlásili za najkrajšie dievča na svete.

Instagramový profil prekrásneho dievčatka má na starosti jej cieľavedomá mama. To, že kráse jej dcérky nemôže odolať už vyše 22 000 fanúšikov, ju určite teší.

Treba uznať, že Alina je naozaj dôstojnou nástupníčkou dnes už 18-ročnej Thylane Blondeau, ktorá titul najkrajšieho dievčaťa sveta získala dvakrát – prvý raz ako šesťročná v roku 2007 a druhýkrát nechala za sebou všetky krásky vlani. Dcéra futbalistu Patricka Blondeau a novinárky a dizajnérky Véroniky Loubryovej je prenádherná od narodenia a obdivujú ju všade, kam príde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Thylane (@thylaneblondeau),

Keď sa ako 10-ročná objavila na titulke Vogue so silným make-upom, zvodným červeným rúžom v sexi oblečení a vysokých topánkach ležiac na gauči s leopardím vzorom, veľa ľudí bolo pobúrených. Jej rodičov dokonca obvinili, že majú pedofilné sklony.

Škandál však časom utíchol a Thylane prirovnávaná k slávnej Brigitte Bardotovej naďalej pokračuje v úspešnej kariére. Či pôjde v jej stopách aj Alina, ktorá má všetky šance stať sa oficiálne najkrajším dievčaťom sveta, ukáže čas. Všetky predpoklady k tomu má....

Prečítajte si tiež:

10 detí, z ktorých sa človeku nechce spustiť zrak

Toto je 10 najkrajších detí sveta

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia