Princ George futbal miluje: Takto úprimne sa tešil z gólu

Princ George futbal miluje:
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2019-10-07 10:10:11 |

Princ William je známy ako veľký fanúšik futbalového tímu Aston Villa a tak niet divu, že si ho obľúbil aj George.

Princ William s manželkou Kate, synčekom Georgom a dcérkou Charlotte patrili k prominentným hosťom zápasu medzi futbalovými tímami Aston Villa a Norwich City. Kým ostatní sa snažili nedávať pocity až tak najavo, George nechal svojím emóciám voľný priechod. To, akú eufóriu prežíval pri góle, ktorý uštedril ich obľúbený tím súperom, je naozaj rozkošné. Veľmi nezabrala ani snaha princa Williama, ktorý mu pravdepodobne dohováral, aby sa upokojil. Úprimnú radosť sa podarilo zvečniť na krátkom videu, ktoré si obľúbená kráľovská rodina pridala aj na Instagram. Domov odchádzal George určite spokojný, veď „jeho tím“ zdolal súpera 5:1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Cambridges (@thecambridgeroyal),

To, že princ William futbal miluje a svoj obľúbený tím Aston Villa podporuje ako sa dá, nie je tajomstvom. Aj Georga vedie od malička k tomuto športu. Viacerí svedkovia potvrdili, že ho vídavajú vo futbalovom drese a s loptou hrať sa v záhradách Kensingtonského paláca.

I keď Kate je prezentovaná hlavne ako zodpovedná mama, milovníčka módy, fotografovania a zahradníčenia, dokáže sa prejaviť aj pri športe. Keď obľúbenému tímu ich rodiny počas zápasu niečo nevyšlo, tiež sa, na rozdiel od Williama, nedokázala úplne krotiť.  

Kým pri iných vystúpeniach na verejnosti sa princ George drží skrátka a pôsobí skôr placho, pri futbale sa dokáže riadne odviazať. O nejaký ten rok pribudne k rodinke na tribúne aj najmladší potomok, princ Louis. Zatiaľ je príliš malý, no je veľmi pravdepodobné, že ho tiež povedú k tomu, aby sa venoval športu. George okrem futbalu vraj miluje aj balet a Charlotte zbožňuje tanec vo všetkých jeho podobách.

Prečítajte si tiež:

Princ George oslavuje narodeniny: Takto teraz vyzerá

Toto je 7 zásad správneho otca

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia