Meghan ukázala ďalšiu Archieho fotku

Meghan ukázala ďalšiu Archieho
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/Chris Allerton/sussexroyal,
2019-09-16 14:00:05 |

Medzi fotkami, ktoré vojvodkyňa zo Sussexu v nedeľu zverejnila na instagramovom účte pri príležitosti Harryho narodenín, je aj doteraz nepublikovaná fotka z Archieho krstu.

Bývalá herečka vzdala svojmu manželovi, princovi Harrymu, v deň jeho včerajších 35.narodenín hold aj pozdravom na ich instagramovom účte. Ku koláži fotiek, medzi ktorými je aj jeden nový záber zo zákulisia júlového krstu ich syna Archieho, vojvodkyňa napísala, že je „najúžasnejším otcom nášho syna“. Keďže pár súkromie svojho syna prísne stráži, kadžý nový záber je pre fanúšikov, ktorých majú po celom svete, naozaj vzácny. 

„Želám všetko najlepšie k narodeninám jeho kráľovskej výsosti princovi Harrymu, vojvodovi zo Sussexu!,“ napísala Meghan. Svojho manžela nazvala „inšpiratívnym“ mužom, ktorého označila ako najlepšieho manžela a najúžasnejšieho otca ich syna. Súčasťou blahoželania je aj vyznanie lásky. Príspevok nazbieral len za 10 minút od zverejnenia 55 000 lajkov.

V dojemnej koláži je tiež fotka osemmesačného princa Harryho v náručí svojej mamy, princeznej Diany pri vystupovaní z lietadla z roku 1984, snímka Harryho ako dieťaťa pri rozhovore so starším bratom Williamom či záber z obdobia, keď bol batoľaťom. V ďalších zameriava pozornosť aj na jeho prácu, pôsobenie v armáde a v charite. Nechýba ani fotka z minuloročného sobáša prominentného páru.  

Keďže celá kráľovská rodina používa sociálne siete, cez svoj instagramový účet virtuálne zablahoželali Harrymu, ktorý je už štyri mesiace hrdým otcom, aj jeho brat William s manželkou Kate. „Vojvodovi zo Sussexu želáme krásne dnešné narodeniny.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Na želanie synovi nezabudol ani princ Charles, ktorý pri tejto príležitosti zverejnil tri spoločné fotky. „Želám krásne narodeniny vojvodovi zo Sussexu, ktorý má dnes 35 rokov!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse),

Na instagramovom účte kráľovskej rodiny sa tento rok pri príležitosti Harryho narodenín objavila jeho fotka s kráľovnou Alžbetou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Najmladší syn princa a princeznej z Walesu, Charlesa a Diany, sa narodil 15. septembra 1984 o 16:30. Na svet prišiel v súkromnom krídle Nemocnice sv. Márie v Paddingtone v centre Londýna. Na tom istom mieste, kde sa o dva roky skôr narodil jeho brat William.Po narodení Harryho ho jeho otec, princ Charles, opísal ako chlapca s bledomodrými očami a neurčitou farbou vlasov. Oficiálne ho pomenovali princ Henry Charles Albert David z Walesu.

Harry bol vždy väčším rebelom a dobrodruhom ako jeho starší uhladený brat William. I keď mnohí členovia kráľovskej rodiny slúžili v ozbrojených silách, Harry bol jedným z mála, kto naozaj bojoval vo vojne. Od roku 1982 sa stal prvým, kto bol nasadený v aktívnej službe. Tajne slúžil v prvej línii v Afganistane viac ako dva mesiace v nebezpečnej provincii Helmand.

Manželku Meghan stretol v roku 2016 na rande naslepo a hneď ho okúzlila. Zosobášili sa v máji 2018 na zámku Windsor a jeho dojatie vtedy bolo neprehlaidnuteľné.

 

V máji 2019 prišiel na svet ich synček Archie. Harry opísal jeho narodenie ako „najúžasnejší zážitok, aký som si kedy dokázal predstaviť“. V súčasnosti sa trojčlenná rodina chystá na prvé spoločné zámorské turné po južnej Afrike, ktorá je ich srdcu veľmi blízka. Archie sa tak stane najmladším členom kráľovskej rodiny, ktorý sa vydá s rodičmi na ďalekú cestu, bude mať totiž iba 5 mesiacov. Syn Williama a Kate, princ George, absolvoval s rodičmi prvú pracovnú cestu na Nový Zéland ako 9-mesačný a princezná Charlotte bola s nimi po prvýkrát na turné po Kanade, keď mala už takmer rok a pol. Princ Louis sa zatiaľ nezúčastnil s rodičmi na žiadnej pracovnej ceste. 

Prečítajte si tiež:

Toto je 10 najkrajších detí sveta

​Biologické hodiny: Ani v tomto veku ešte nemusíte stresovať

 

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram Chris Allerton/sussexroyal
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia