Trojmesačný Archie má už tretiu opatrovateľku

Trojmesačný Archie má už
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2019-08-23 00:30:53 |

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sú zo súčasnej Archieho opatrovateľky namäkko a hovoria o nej ako o „dare z nebies“.

Dieťa ostro sledovaného urodzeného páru prišlo na svet 6. mája a rodičia ho na verejnosti ukazujú len veľmi zriedka. Spoza múrov ich rezidencie Frogmore House však sem-tam preniknú na svetlo sveta nejaké tie informácie.

O tom, že Meghan je veľmi náročná a stíhať jej požiadavkám je viac ako ťažké, sa všeobecne vie. Jej až neprimerané nároky boli dôvodom toho, že pár opustili viacerí z najbližších zamestnancov. Meghanina bývalá súkromná sekretárka Samantha Cohen to vzdala po šiestich mesiacoch, čím ukončila svoje 17-točné pôsobenie v kráľovskej rodine. V súčasnosti túto pozíciu zastáva bývalá veľvyslankyňa Fiona MciIwham.  

 

Približne pol roka vydržala pri vojvodkyni zo Sussexu bodyguardka Melissa Touabti. Požiadavky a tempo Harryho manželky však boli aj na túto fyzicky aj psychicky zdatnú ženu priveľa.

Dve doterajšie opatrovateľky maličkého Archieho sa porúčali po niekoľkých týždňcoh. Nová opatrovateľka, ktorú si k nemu najali, sa zatiaľ u čerstvých rodičov zapísala veľmi dobre a nevedia si ju vynachváliť. Začiatkom tohto mesiaca sprevádzala rodinu aj počas súkromnej dovolenky na Ibize a v letovisku Eltona Johna vo francúzskom Nice. 

„Meghan je veľmi praktická mamička, ale nová opatrovateľka je pre nich darom z nebies. Je mimoriadne profesionálna, má za sebou niekoľko rokov skúseností s opatrovaním a do rodiny veľmi dobre zapadla,“ uviedol zdroj blízky kráľovskému dvoru pre The Sun. „S Archiem to vie skvelo a zbožňuje ho. Harry s Meghan sú s ňou nadmieru spokojní,“ dodal. Nová opatrovateľka sa na budúci mesiac pripojí k kráľovskému páru na ich prvej náročnej zahraničnej ceste po narodení Archieho do Afriky.

Harryho brat, princ William s manželkou Kate, využívajú služby nórskej opatrovateľky Marie Teresy Turrion Borrallo, ktorá k nim nastúpila v čase, keď mal George osem mesiacov. Dovtedy sa oňho starala bývalá opatrovateľka princa Williama Jessie Webb (71), ktorá už bola vtedy na dôchodku, no dočasnú pomoc Williamovi neodmietla.

George, Charlotte aj Louis Mariu zbožňujú. Dlhoročná služba viac ako jasne dokumentuje, že si s urodzenou rodinou sadla a spĺňa všetky požiadavky. Samozrejme, pomáhajú jej aj ďalšie opatrovateľky, no hlavné slovo má práve ona.  

Prečítajte si tiež:

Rebelka Charlotte v akcii: Mama Kate zachraňovala situáciu

Výchovné fígle na kráľovskom dvore

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia