Mama po rokoch vysvetľuje, prečo dojčila cez plot

Mama po rokoch vysvetľuje,
Ilustračné foto
2019-08-07 00:30:50 |

Dojčenie na verejnosti vždy bolo a asi aj bude kontroverznou témou. Na internete sa objavila fotka Bekki Marie, ktorá vznikla pred 4 rokmi a mnohí sa do nej pustili.

Mnohí ľudia, ktorí si fotku mamy z Pensylvánie dojčiacou syna cez plot pozreli, jej vyčítajú, že sa iba snažila upútať pozornosť. Ona však tvrdí, že išlo o rozhodnutie, ktoré vzniklo v zlomku sekundy a práve preto má tento záber rada a opäť ho na svojom profile zrecyklovala. Dokonca je naň veľmi hrdá.

Ako Bekki Marie vysvetlila, ona práve hrala softbal a synčeka jej strážil opatrovateľ. Drobček sa v istej chvíli rozplakal a opatrovateľ ho nevedel nijako utíšiť. Nepomáhalo hojdanie v náručí ani spievanie. Bekki nemohla z rozohratého zápasu len tak odísť, preto sa rozhodla vyriešiť situáciu tak, že mu ponúkla prsník cez škáru v plote.

„Milujem to!!! Urobila si, čo bolo treba, aby si nakŕmila svoje dieťa,“ píše sa v jednom z komentárov, ktoré Bekki oceňujú. Nie všetci si však myslia, že išlo o úžasný čin obetavej mamy. „Možno som hejter, ale dojčiť cez špinavý plot dieťa, ktoré vyzerá už dosť staré na to, aby chytilo do ruky škatuľku s džúsom, sa mi zdá jednoducho čudné,“ objavilo sa v jednom z kritických komentárov. „Je proste lenivý,“ znie ďalšia kritika. „Ak ti ide o dojčenie, rob to normálne. Toto ukazuješ svetu len preto, aby si upútala pozornosť,“ myslí si ďalší komentujúci. Podľa jedného z kritikov jej mohol opatrovateľ podať dieťa cez plot a nemusela ho kŕmiť takýmto okázalým spôsobom.

Bekki sa nenechala vykoľajiť a na kritiku reagovala tým, že aj keď syn môže na fotke vyzerať starší, v skutočnosti mal iba rok a bol zvyknutý na dojčenie. Opatrovateľ jej ho nemohol priniesť na ihrisko, aby mu v zápale hry niekto neublížil a ani ona nemohla opustiť ihrisko na dlhší čas. Okrem toho, keďže plot bol vyšší ako ona, nevedel jej opatrovateľ synčeka podať a práve spôsob, ktorý zvolila, sa jej zdal najbezpečnejší.

Prečítajte si tiež:

Dojčenie: Nechutná či bezhranične milujúca?

Sharon chýba dojčenie9-ročnej dcéry


Foto: Instagram/milkymamallc
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia