Tajnostkárka Meghan zobrala Archieho medzi ľudí

Tajnostkárka Meghan zobrala Archieho
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita-sk/AP
2019-07-10 19:39:30 |

Charitatívne pólo na počesť tragicky zosnulého majiteľa Leicester City Vichaia Srivaddhanaprabhu spojilo kráľovských bratov aj ich manželky.

Mladé urodzené rodinky sa stretli na charitatívnom zápase, kde si William a Harry spolu zahrali. Ich manželky Kate a Meghan mali čo robiť s deťmi. Kate zamestnával najmä najmladší Louis (1), ktorý nedávno začal chodiť a tak chcel všetko preskúmať, Meghan po celý čas pestovala dvojmesačného Archieho, pre ktorého to bola prvá verejná udalosť, na ktorú ho rodičia zobrali. Kým donedávna ho Meghan držala za múrmi ich sídla a pred pár dňami spôsobila rozruch na Wimbledone, kde jej bodyguardi zakazovali ľuďom fotiť ju, na póle nemala s tým ani najmenší problém. Dokonca sa podarilo zachytiť aj láskyplný moment, na ktorom drobčeka bozkáva na čelo. 

I keď princov povzbudzovali obidve vojvodkyne, voči sebe si udržiavali odstup. Zdá sa, že medializované informácie o ich nie práve vrúcnom vzťahu predsa len nie sú úplnými novinárskymi kačicami. Samozrejme, keď sa niekam vyberiete s malými deťmi, máte len málo času na niečo iné, podľa svedkov však medzi dámami vládol naozaj chlad. 

U čerstvého otecka Harryho o nejakom chlade ku komukoľvek nemôže byť ani reči. Ten pribehol k manželke so synčekom v každej možnej chvíli, aby sa uistil, že všetko je v poriadku. A stihol prehodiť reč aj s Kate a jej rozkošnými ratolesťami.

Návšteva zápasu v Billingbear Polo Clube v Berkshire bola prvou spoločnou akciou oboch párov pár týždňov po tom, ako Harry s Meghan oznámili, že opúšťajú Kráľovskú nadáciu a zakladajú vlastnú charitu. William a Kate zostali v pôvodnej charite, ktorá bude premenovaná na Kráľovskú nadáciu vojvodu a vojvodkyne z Cambridge. Bratia William a Harry ju založili v roku 2009, Kate sa k nim pripojila o dva roky neskôr. Po tom, ako sa do rodiny privydala Meghan, prišlo po čase k spomínanej zmene.

Dôvodom majú byť práve roztržky medzi švagrinami. Tie sa mali vyostriť po hádke o šatách princeznej Charlotte ako družičky na Meghaninej svadbe. Hovorí sa, že Kate, ktorá bola krátko po pôrode Archieho, sa vtedy pre Meghanine požiadavky rozplakala a odvtedy si nevedia nájsť k sebe cestu.

Po sobotňajšom krste Archieho mala Meghan obviniť Kate z toho, že ju chcela provokovať, lebo si dala diamantové náušnice, ktoré mala na sebe lady Diana pri krste Harryho v roku 1984. Či išlo o zámer alebo to bola iba náhoda, vie len ona sama. Nuž, keď sa stretnú dve ambiciózne ženy, problémy sa dajú očakávať...

Chlad medzi vojvodkyňami možno panuje, no počas charitatívneho zápasu to nedávali nijako najavo, obidve rozdávali úsmevy a vyzeralo to tak, že sa cítili príjemne. 

Prečítajte si tiež:

Meghan a Kate stavili na Archieho krste na značky

Pippa prezradila, k čomu vedie synčeka Arthura, no nedarí sa jej

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, profimedia.sk
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia