Zaujímavé fakty o deťoch, ktoré sa narodili v júli

Zaujímavé fakty o deťoch,
Ilustračné foto
2021-07-06 16:30:00 |

Deti narodené v tomto mesiaci sú vnímavé a sympatizujú s každým a so všetkým. Neprekvapí ich takmer žiadna otázka, sú duchaprítomné a vždy nápomocné svojim kamarátom.

Júlové deti nemajú rady, keď sú stredobodom záujmu, no väčšia spoločnosť im neprekáža. Samotári to rozhodne nie sú a nevyrastú z nich ani v neskoršom veku. V puberte to s nimi zamáva, asi ako s každým, no paradoxne ju spravidla majú celkom pokojnú. Občas niečo vyparatia, protirečia rodičom, ako sa na pubertiakov patrí, ale vždy si skôr či neskôr dajú povedať. Pozerajú na život zo svojho vlastného uhľa pohľadu a ich osobnosť je jednoducho očarujúca.

1. Malí smejovia

Dom plný smiechu a vtipných odpovedí? Ľudia narodení v júli sa vždy pozerajú na danú vec z tej optimistickejšej strany. Ak nájdete sto dôvodov, prečo povedať nie, tak vás môžeme uistiť,  že váš malý drobec vám dá sto jeden dôvodov, prečo povedať áno. Výskum naznačuje, že títo ľudia vidia pohár vždy poloplný a majú tendenciu byť „nadmerne pozitívni“. Milujú spoločnosť, svojich kamošov a ich vtipné odpovede vám vyrazia dych.

2. Liga slávnych osobností

Mesiac júl dostal svoje meno po slávnom rímskom vodcovi Juliusovi Caesarovi, ktorý sa narodil 12. alebo 13. júla a jeho meno je vryté do dejín Rímskej ríše. Ale hádajte čo? Je to len časť dlhého zoznamu vplyvných ľudí, ktorí sa v tomto mesiaci narodili. V mesiaci júl znejú mená ako Nelson Mandela, princezná Diana, prezidenti USA (John Quincy Adams, Calvin Coolidge, Gerald Ford a George W. Bush).

3. Rodina na prvom mieste

Či už máte doma malých trojročných drobčekov alebo desaťročné zlatíčka, júlové deti nedajú na rodinu dopustiť. Ak ste súčasťou ich rodiny, potom máte vyhrané. Majú vysokú emocionálnu inteligenciu, sú starostliví a chránia svojich blízkych.

4. Rodení organizátori

Že vám zorganizujú celý deň? U detí nič výnimočné, no tie júlové deti akosi vedia, ako na to. A ak sa váš drobec pre niečo rozhodne, jeho odhodlanie ho k cieľu rozhodne privedie. A že neviete, čo si práve myslí? Sú majstrami v skrývaní myšlienok. V dospelosti budú vynikať svojimi výnimočnými manažérskymi schopnosti, ktoré z nich spravia skvelých vodcov alebo manažérov.

5. Nálada ako na horskej dráhe

Ráno sa vaša ratolesť čertí a ježí a o hodinku sa smeje tak, ako nikdy? Tí, ktorí sa narodili v júli, zažívajú drastické zmeny nálady počas pár hodín. Často sa snažia udržať hnev pod kontrolou, ale niekedy to jednoducho nejde a emócie ich prevalcujú. Ich osobnosť sa skladá z mnohých „vrstiev“ a tí, ktorí sa narodili v júli, sa ťažko dajú zaškatuľkovať do klasickej typológie.

6. Dokonalý štýl

„Mami, toto sa už nenosí!“ Aj takto vás dokáže odrovnať vaše júlové dieťa? Majú ozaj skvelý vkus a sú na to patrične hrdí. Dobré jedlo, dobrá spoločnosť, dobrá hudba a skutočná krása je to, čo pre júlových ľudí znamená život. Oceňujú tie najmenšie gestá láskavosti a sú schopní nájsť krásu v čomkoľvek a v akejkoľvek situácii. Ich štýl vždy odráža eleganciu.

7. Sú vysokí a sú to často ľaváci

Štúdia dospela k záveru, že deti narodené v tomto mesiaci sú poriadne veľké a bacuľaté. Takže mamám, ktoré majú v tomto mesiaci termín pôrodu, želáme veľa síl a zdravia, pretože priviesť na svet dieťatko s pôrodnou hmotnosťou 4 000 gramov nie je med lízať. A pri výskumoch ešte ostaneme. Ďalšie dospeli k záveru, že medzi ľuďmi narodenými v období od marca do júla bývajú často ľaváci a tí, ktorí sa narodili medzi augustom až februárom, sú častejšie praváci.

8. Kvetom je stračonôžka

Kvet mesiaca júl charakterizuje ľudí narodených v tomto mesiaci ako oddaných priateľov a partnerov s otvoreným srdcom.

Júlové deti sú veľmi jednoduché a prispôsobivé, čo z nich robí v konečnom dôsledku sympatických ľudí. Pokiaľ sú obklopení rodinou, sú šťastní a zvládnu akúkoľvek životnú situáciu. Sú to však bystrí drobci, zo svojich chýb sa vždy poučia a tú istú chybu dvakrát nikdy nespravia.

 

Fotogaléria


Foto: gettyimages.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: zodiacthings.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia