Pozrite, aké brucho zostalo Mel po pôrode, nemá s tým problém

Pozrite, aké brucho zostalo
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2019-06-24 00:29:49 |

Každému je jasné, že keď príde na svet dieťa, zmení sa niekoľko kľúčových oblastí života. Pre ženy je neraz jednou z nich fyzická zmena, s ktorou sa len ťažko vyrovnávajú.

Problémom je, že denne vidíme množstvo fotiek celebrít alebo žien pohybujúcich sa na očiach verejnosti, ktoré sa zdanlivo veľmi ľahko dostali opäť do formy. Komu by sa nepáčilo mať čo najrýchlejšie späť predpôrodnú hmotnosť a tvary a dopnúť všetko, čo predtým? Tu prichádza štvornásobná mama Mel Watts, ktorá prináša niekoľko dôležitých rád pre mamy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa the modern mumma - Mel Watts (@melwatts),

Pripomína, že každá nová životná skúsenosť, akou je aj pôrod, posúva ženu ďalej a už sa nezopakuje to, čo bolo predtým. „Po tom, ako porodíte dieťa, nikdy nebudú vaše telo a myseľ rovnaké ako pred tým,“ zdôrazňuje. „Je to preč. Rovnako ako vaša schopnosť zostať hore celú noc a cítiť sa na druhý deň sviežo,“ pridáva.  Podľa nej sa ženy „nastavili na neúspech, lebo majú pocit, že sa po pôrode musia vrátiť späť do času, keď ešte deti nemali. Ako hovorí ona by napríklad bola rada, keby jej manžel a dnes už otec štyroch detí bol takým, akým bol, keď ho spoznala, ale jednoducho to už nejde. Cesta späť neexistuje.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa the modern mumma - Mel Watts (@melwatts),

„Realita je taká, že už nikdy nebudeme rovnaké. Buď nás zdobia jazvy na bruchu po cisárskom reze alebo cítime zmeny vo vnútri. Nielen fyzické, ale aj psychické,“ prízvukuje. „Milujte to, čo máte, sakra,“ radí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa the modern mumma - Mel Watts (@melwatts),

Ak sa vám na sebe niečo nepáči, mali by ste na tom podľa Mel zapracovať, ale je hlúpe snívať o tom, že sa niečo vráti. Pripomína, že kým niečo zmeniť dokážeme, niečo zase nie. „So správnym spôsobom myslenia by ste mohli milovať osobu, ktorou práve ste, aj keď navonok nevyzerá úplne tak, ako by ste chceli,“ podotýka. „Trvá nejaký čas, kým sa stanete sama sebou, ale akonáhle to urobíte, uvidíte, že to nie je v skutočnosti také zlé,“ dodáva.

Prečítajte si tiež:

Päťnásobná mama ukázala svetu svoje brucho

Ukázala svetu svoju celulitídu s hrdosťou


Foto: Instagram/Mel Watts
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia