Toto je 10 najkrajších detí sveta

Toto je 10 najkrajších
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2019-05-17 00:30:02 |

Krása je subjektívna a nenadarmo sa hovorí, že pre rodiča je najkrajšie jeho dieťa. Tak to má byť. Niektoré sa však vďaka svojmu očarujúcemu výrazu preslávili na celom svete.

Za štandard krásy sa považujú plné červené pery, prenikavé oči a dokonalé črty tváre. To však stačiť nemusí. K tomu, aby sa niekto stal známym vďaka svojej kráse, musí z človeka vyžarovať akási mágia. Pozrite sa na 10 detí, ktoré pre ich výzor pozná snáď celý svet a vďaka dokonalému namiešaniu ingrediencií krásy zarábajú na tom ako vyzerajú veľké peniaze takmer od kolísky.

Anastasia Knyazeva, Rusko

Táto 8-ročná kráska z Moskvy je so svojimi bledomodrými uhrančivými očami a hnedými dlhými vlasmi hviezdou Instagramu. Priaznivci, ktorých je vyše pol milióna, ju milujú pre výzor bábiky. Dokonca získala aj titul najkrajšie dievča sveta

Jej mama Anna poctivo spravuje instagramový účet, na ktorom priaznivcov zásobuje novými fotkami rozkošnej dcérky. Tá spolupracuje so slávnymi značkami detského oblečenia a jej fotografie možno vidieť na billboardoch v mnohých mestách po celom svete.

 

Anna Pavaga, Rusko

Deväťročná baletka z Petrohradu, ktorá tiež hviezdi na Instagrame, koketuje s módnym biznisom od troch rokov. Propaguje šaty, športové oblečenie aj hračky. Objavila sa tiež v prestížnom módnom časopise Vogue. Anna si vyskúšala herectvo účinkovaním vo videu „Nastroenie Osen“ kapely Marsel a dostala malú úlohu vo filme Water Universe. Sníva, že sa stane profesionálnou modelkou.

 

Lauren Lunde, Južná Kórea

Včera oslávila 11. narodeniny a je jasným dôkazom toho, že deti zmiešaných párov sú obdarené neobvyklou krásou. Lauren s kórejskou matkou a kanadským otcom je jasným dôkazom tejto skutočnosti. Predvádza také značky detského oblečenia, ako Aura Kids, MiniZara či MiniMe. Vo voľnom čase sa venuje nie úplne dievčenskej záľube: kórejskému bojovému umeniu taekwondo.

 

Haileigh Vasquez, USA

Haileigh, ktorá v apríli dovŕšila 10 rokov, sníva o tom, že sa raz stane slávnou návrhárkou.  Aby sa jej sen splnil, vstúpila do školy pre mladých návrhárov a v ôsmich rokoch sa v roku 2017 stala jej najmladšou študentkou. V rámci svojho tréningu začala spoločnosť Haileigh spolu so značkou Target pracovať na kolekcii módnych odevov pre chlapcov a dievčatá.

Šikovné dievča s prenikavým pohľadom vystupuje na módnych prehliadkach a snaží sa presadiť aj ako herečka.  Jej úspech na Instagrame ju doviedol k predvádzaniu na móle počas Fashion Week v New Yorku.

 

William Franklyn-Miller, Austrália

Predstavujeme vám najkrajšieho chlapca sveta na Instagrame. V jeho prípade už nemožno hovoriť tak úplne o dieťati, lebo pred necelým mesiacom oslávil 15. narodeniny.

Všetko začalo tým, že tento modrooký Austrálčan zverejnil svoju fotku na Twitteri. Stačilo pár hodín a mal toľko fanúšikov, že sa naozaj z hodiny na hodinu stal známym. Účinkuje v rôznych reklamách a pokúša sa o herectvo.

 

Jordyn Reinle, USA

Sedemročná Jordyn momentálne podniká svoje prvé kroky vo svete módy, ale už dokázala spolupracovať s takými veľkými americkými značkami, ako sú Simplicity Patterns, The Children´s Place a Kidpik. Zatiaľ nie je taká známa ako ostatné deti, ktoré sa dostali do výberu, ale tí, ktorí sa vyznajú do módneho biznisu, jej predpovedajú veľkú budúcnosť.

 

Colin a Kameron Scottovci, USA

Ako ste si asi správne tipli, sú to dvojčatá. V súčasnosti spolupracujú s malou kalifornskou modelingovou spoločnosťou Bensimon Models.

Stačí sa na nich pozrieť a asi je každému viac ako jasné, že majú našliapnuté dostať sa na módny Olymp. Sú prirodzene pekní a ako stvorení pre blesky fotoaparátov.

 

Tallia Burk, USA

Instagramový účet malej krásky pripomína, že „Krása nie je v tvári… Krása je vo svetle srdca“. Tallia je poľa mnohých neskutočne podobná francúzskej modelke Thylane Blondeau, ktorá má dnes už 17 a patrí jej titul najkrajšie dievča sveta. Prvýkrát ho získala už vo svojich šiestich rokoch! I keď Tallia je Američanka, v jej vzhľade je naozaj niečo francúzske, možno to bude tvarom jej pier... I keď je ešte dieťaťom, spolupracuje s takými gigantmi módneho sveta, ako sú Ralph Lauren či Oscar de la Renta.

 

Anastasia Averbukh, Izrael

Anastasiu volajú "najkrajšie dievča Izraela". Mnohí jej obdivovatelia s týmto titulom bezpodmienečne súhlasia. Dcéra slávneho atléta Alexandra Averbukha pôsobí vo filmoch a spolupracuje s populárnymi izraelskými značkami detského oblečenia.

Prečítajte si tiež:

Takto dnes vyzerajú ajkrajšie dvojičky sveta z roku 2010

Táto modelka nie je typickou kráskou, ale aj tak valcuje internet

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: brightside.me

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia