Bocian mieri do Sussexu, podľa niektorých už aj dorazil

Bocian mieri do Sussexu,
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2019-05-01 07:30:09 |

Od spoločného ÁNO vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu uplynul takmer rok a Británia je vo veľkom očakávaní. Každý tipuje, či už porodila alebo ešte nie.

Potomok Harryho a Meghan bude;v poradí siedmy nástupca na kráľovský trón. Meghan si momentálne užíva materskú dovolenku v zdraví a zo všetkých oficiálnych kráľovských povinností je „uvoľnená“. 

A fanúšikovia urodzenej rodiny? Tí riešia, či to bude chlapček a či dievčatko, po kom asi bude a či už náhodou nie je na svete. To, či to bude dievčatko a či chlapec vám povedať nevieme, no vieme, že Harry a Meghan nedávno oznámili porušenie kráľovskej tradície. Akej? Neuskutočnia svoj verejný prejav s novorodencom na rukách tak, ako to robila princezná Diana či Kate Middelton.

Osobná pôrodníčka Katharine Gravesová prezradila, prečo Meghan Markle túto kráľovskú tradíciu poruší. „Ku koncu tretieho trimestra je prirodzeným inštinktom mamičky spomalenie. Jej telo potrebuje produkovať oxytocín (nevyhnutný pôrodný hormón zodpovedný za otvorenie krčka maternice, rozbehnutie pôrodu a zabezpečenie toho, aby kontrakcie fungovali ako majú). Oxytocín je „plachý“ hormón a preto Meghan potrebuje optimálne prostredie na to, aby ho jej telo dokázalo vytvoriť potrebné množstvo na ľahší a menej bolestivý pôrod,“ uiedla pre Express.co.uk. 

Utorková návšteva kráľovnej Alžbety II. v sídle Frogmore Cottage vo Windsore, kde sa Harry s Meghan nedávno usadili, podľa niektorých napovedá, že ďalší potomok kráľovskej rodiny by mohol byť už na svete. Zdroj z prostredia kráľovského dvora to však poprel, vraj išlo iba o oficiálne privítanie mladých v ich novej rezidencii a navštívili ich aj ďalší členovia kráľovskej rodiny vrátane Williama a Kate. 

Ak ešte 37-ročná Meghan neporodila, malo by sa tak stať počas týchto dní kedykoľvek. Termín pôrodu kráľovského dieťa je koncom apríla a začiatkom mája. Špekuluje sa, že dieťatko príde na svet práve vo Frogmore Cottage. Väčšina fanúšikov kráľovskej rodiny je však presvedčených, že bývalá americká herečka sa predsa len rozhodne pre pôrod v súkromnom krídle londýnskej nemocnice St. Marry, kde rodila aj Kate Middleton a Diana. Dozvieme sa čoskoro...

Prečítajte si tiež:

Sarah vo videu ukázala realitu pôrodu v detailoch

Viete že? Deväť neuveriteľných faktov o novorodeniatkach

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: express.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia