Boston má len 4 mesiace, no vlasy mu závidí každý

Boston má len 4
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/tarasimich
2019-04-18 10:30:17 |

Zoznámte sa s dieťaťom, ktorého hriva je taká úžasná, že sa pri ňom zastavujú cudzí ľudia a chcú si jeho vlasy pohladkať.

O takom háre, aké má Boston z Perthu v Austrálii v štyroch mesiacoch, môžu mnohí dospelí muži len snívať. Jeho vlasy sú také pôsobivé, že keď sa s ním niekde vyberú, každá prechádzka, nákup či výlet trvá aspoň dvojnásobok času, než sme bežne zvyknutí. "Pohľad na Bostona ľudí zastaví," smeje sa jeho mama Tara Simich, ktorá má doma ešte staršieho synčeka.
 
 
"Naozaj spôsobuje rozruch všade, kam prídeme," povedala pre news.com.au. Keď zistila, že jej malý vlasáč vzbudzuje veľkú pozornosť, vytvorila mu aj instagramový profil, kde fotky svojho rozkošného synčeka pridáva. 
 
 
Väčšina ľudí je podľa Tary v šoku a neveria, že taký malý človiečik môže mať také husté a dlhé vlasy. To asi nepočuli o "medvedíkovi Coxovi", ktorého mama veľmi dobre vie, čo je to vybrať sa s vlasatým dieťaťom medzi ľudí. 
 
 
Bostonova mama, ktorá sa zaoberá fittness prezradila, že drobec má nielen závideniahodnú hrivu, ale aj jeho pôrodná váha patrila k tým vyšším. Bábätko Boston mal takmer 4 kilogramy a pekne ju potrápil. V príspevku po jeho narodení napísala: "Má vlasy presne ako jeho otec." Od 5. decembra, kedy prišiel Boston na svet, jeho vlasy stále silnejú.
 
 
Bábätká často okolo polroka strácajú prvé vlásky, u Bostona však niečo podobné, zdá sa, nehrozí. Ten už totiž nemá na malej hlave typické bábätkovské páperie, ale riadne pevné vlasy. 
 
 
Prečítajte si tiež:
 
 
 

Fotogaléria


Foto: Instagram/tarasimich
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia