Poznáte talentované rómske dieťa? Dajte o ňom vedieť!

Poznáte talentované rómske dieťa?
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2019-04-20 16:30:10 |

Máte vo svojom okolí rómske dieťa, ktoré v niečom vyniká? Ak má od 6 do 16 rokov, pomôžte mu rozvinúť potenciál. Divé maky práve také deti hľadajú!

Možno ho stretávate potulovať sa po ulici či hádzať si loptu niekde na ihrisku. A možno si pritom pospevuje, maľuje kriedou na chodník alebo robí také akrobatické kúsky, že vám krv tuhne v žilách, keď to vidíte. Rómske dieťa, chlapca či dievča. A možno pani učiteľky či učitelia si všimli v triede talentovaných rómskych spevákov, maliarov, tanečníkov či recitátorov. Pomôžte im! 

Divé maky práve teraz hľadajú nové talentované rómske deti do programu. Občianske združenie sa už roky zameriava na konkrétnu individuálnu starostlivosť o rómske deti zo sociálne slabých rodín s výnimočným talentom a motiváciou niečo v živote dosiahnuť. Príležitosti, ktoré im dokážu dať, im neraz od základov zmenia život a vďaka tomu vyrastá nová generácia vzdelaných Rómov.  
 
Ak máte vo svojom okolí rómske dieťa, ktoré by si podľa vás zaslúžilo pozornosť, prihláste ho na www.divemaky.sk/nasedive-maky/ako-zapojit-dieta alebo kontaktujte prostredníctvom mailu divemaky@divemaky.sk ľudí zo združenia a oni vám všetko vysvetlia. Prihlášky je potrebné posielať do 15.5.2019.
 
Prečítajte si tiež:

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia