44-ročná matka prezrádza to, čo kozmetický priemysel tají

44-ročná matka prezrádza to,
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook/Abigail O´Neill
2019-04-10 12:30:44 |

Matka troch detí. Ak si predstavíte unavenú ženu snažiacu sa oblečením ako-tak zakryť nedostatky, v tomto prípade ste na omyle.

Síce má po štyridsiatke a mladšia už nikdy nebude, no je so sebou absolútne spokojná a vek vníma len ako číslo. Abigail O'Neill (44) z Byron Bay v Novom Južnom Walese má pleť 20-tky a postavu modelky. Ľudia ju často považujú za sestru svojich detí – 25-ročnej Charlotte, 23-ročného Roryho a 20-ročného Ryana. V čom tkvie jej tajomstvo? Táto žena nikdy nedala na svoje telo a pleť žiadne chemické prípravky, používa výlučné prírodné ingrediencie. 

Takmer žiadny make-up, micelárne vody či odličovače. Tvrdí, že to je len biznis s pokožkou. Abigail používa na pleť samé zdravé a chutné veci ako je med, morská soľ, kokosový olej, kakaový prášok, čerstvé aloe vera a súčasťou jej režimu krásy je sortiment éterických olejov. 

Abigail miluje prirodzenosť a tá jej ozaj pristane. „Vždy, keď som vonku so svojimi deťmi, ľudia si myslia, že som ich súrodenec,“ hovorí so smiechom mama Abi.

Ak si nájdete na seba trochu viac času ako 10 minút ráno a 10 minút večer, pokožka sa vám odmení. Abigail si trikrát do týždňa, vždy ráno, robí peeling celého tela organickým domácim peelingom zloženým zo soli Epsom, u nás známej skôr ako Glauberova soľ (ide o síran magnézia), morskej soli a éterických olejov. Pokožku si zvlhčuje nanesením surového organického kokosového oleja. Na tvár používa výťažok z doma pestovaného aloe vera a organický, za studena lisovaný gél zo šípok, ktorým prepadla napríklad aj vojvodkyňa Kate Middleton.

Deň zakončí Abigail svojím rituálom, v ktorom hrá hlavnú úlohu med. Telo si natiera surovým kryštalizovaným medom a na tvár si nanesie medovú masku s kakaovým práškom. Nasleduje kúpeľ, ktorý zakončí studenou sprchou. „Dokonca aj tridsať sekúnd studenej sprchy na konci zvýši váš krvný obeh a metabolizmus," radí Abi. Tvár si čistí éterickými olejmi a trikrát týždenne používa kakaové maslo ako bohatý nočný hydratačný krém.

„Moja starostlivosť o pleť je 100% úplne prírodná a organická. Zložky, ktoré sa rozhodnem použiť na mojej koži, sú úplne prirodzené a zvyčajne pochádzajú z mojej vlastnej záhrady alebo z organickej kuchyne,“  hovorí Abi. Verí, že jej pleť je výsledkom toho, že sa vyhýba všetkým chemikáliám.

Prezradila tiež, ako si udržiava postavu. Preferuje čerstvú a zdravú stravu a dvakrát týždenne si dáva detox s ovocnou šťavou.  „Vždy som žila v mantre, že ste to, čo jete. Milujem surové kakao. Je revitalizujúce pre telo i dušu. Je to ako brať multivitamín,“ dodáva Abi.

Prečítajte si tiež:

10 užitočných spôsobov použitia materského mlieka (okrem dojčenia)

Pre deti je mama vždy krásna. Vidia to, čo iní nie

Fotogaléria

Facebook/Abigail O´Neill
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia