Sarah vo videu ukázala realitu pôrodu v detailoch

Sarah vo videu ukázala
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/sarahs_day
2019-04-09 00:30:41 |

Austálčanka Sarah Stevensonová, sa rozhodla podeliť o svoj pôrod od začiatku do konca s celým svetom. Takmer 30-hodinov video zachytáva jej dvojdňové úsilie.

Väčšina „nefotogenetických“ momentov je vo videu pred pohľadmi skrytých, no aj tak by slabšie povahy mohli s ním mať problém. Čo robí Sarah vo videu najzraniteľnejšou, je pohľad na jej ubolené oči. Hneď v úvode videa ukazujúceho príchod jej prvorodeného syna Foxa na svet, opisuje pôrod ako „najťažšiu vec, akú som kedy zažila, ale zato najviac odmeňujúcu.“

Zostrih videa, ktoré novopečená mama vložila na YouTube 29. marca, si pozrelo už vyše 1,4 milióna ľudí. Sarah má v úmysle byť v roli mamy úplne „transparentná“ a tak sa s fanúšikmi na Instagrame podelila už aj o fotky svojho tela pár dní po pôrode. „Práve teraz, sedem dní od narodenia Foxa, milujem svoje telo viac ako inokedy! Som taká nadšená, že môžem nosiť džínsy, zohnúť sa, aby som si zaviazala topánky a prevrátila sa v posteli bez toho, aby ma ničila bolesť panvy,“ napísala.

Sarah je fittness a holistická blogerka. Znamená to, že sa snaží rešpektovať silu svojho tela, zameriava sa na pozitívne myšlienky, vyhýba sa stresu, preferuje zdravú stravu a pohyb. Holistický životný štýl je v podstate o harmónii s prírodou. Podľa počtu fanúšikov sa zdá, že jej životný príbeh, názory a postoje sú mnohým sympatické a odvážnu mamu, ktorá sa rozhodla byť otvorená vo všetkých smeroch, podporujú.

Prečítajte si tiež:

Ukázala svetu svoju celulitídu s hrdosťou

​Muž otehotnel a porodil: Ako je to možné?

 

 

foto. Instagram/sarahs_day
Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: wellandgood.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia